MoneyBird boekhoud software

Vind je boekhouden ingewikkeld? Profiteer dan van Moneybird en houd met plezier zelf je boekhouding bij. Ondernemers kiezen voor Moneybird als boekhoud software, omdat het gebruiksvriendelijk is en snel werkt.

Bekijk de mogelijkheden van MoneyBird

Aanbod in verschillende prijsklasse: van €10 tot en met €25 euro per maand.

Bekijk prijzen

Van aanvraag naar offerte

Je krijgt een aanvraag van een potentiële klant. Je maakt en verzendt in een handomdraai een opgemaakte offerte. De offertes kan je naar eigen wensen en behoeften maken. Gebruik je eigen huisstijl en logo. Door de verschillende manieren van accepteren en ondertekenen, kun je snel overgaan tot levering. In het offerte overzicht van MoneyBird zie je direct welke offertes aandacht nodig hebben.

Van akkoord tot factuur

Je klant heeft akkoord gegeven op de offerte. Tijd om het te leveren en factureren. Net zoals je offerte heeft je factuur een eigen uitstraling met jouw huisstijl. Laat het rekenen aan MoneyBird over. Dankzij slimme technieken hoe je niet na te denken over de factuurnummers, btw-berekeningen en totaalbedragen. De factuur verzend je met een klik via e-mail of per post. Zie in een oogopslag welke facturen nog open staan en welke facturen een herinnering nodig hebben.

Alle kosten zo op een rijtje

Het inboeken van bonnetjes en inkoopfacturen gaat gemakkelijk en snel bij MoneyBird. Scan documenten via de mobiele app. Onderweg, thuis of op kantoor, je digitaliseert alle inkomende documenten in no-time in je administratie. Zo raak je nooit meer belangrijke documenten kwijt en met de zoekfunctie heb je zo dat ene bonnetje weer gevonden.

Binnengekomen betalingen zo verwerkt

Aan de hand van je bankrekening is te zien welke facturen er betaald zijn. Wanneer je een Rabobank, ING, KNAB of BUNQ zakelijke rekening hebt, kun je deze rechtstreeks koppelen aan je administratie. Alle transacties worden dan automatisch toegevoegd. Zo is de administratie altijd up-to-date.

Altijd overzicht in jouw geldstromen met MoneyBird

De rapportages worden automatisch bijgewerkt bij elke factuur die je verzendt, documenten die je opslaat en banktransacties die je koppelt. Zie altijd hoe je er financieel voor staat, zo zijn er geen nare verassingen meer aan het eind van het jaar. Het einde van het jaar is weer in zicht. Jouw adviseur kijkt meteen mee in jouw boekhouding, zodat alles netjes weg geboekt is. Via het handige systeem kun je snel communiceren over documenten. Door de volledige bijgewerkte administratie heeft je adviseur alle informatie voor de btw-aangifte, belastingaangiftes of het opstellen van een jaarrekening.

Ben je geïnteresseerd in MoneyBird als boekhoud software? Probeer het nu 50 dagen gratis.

Probeer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *