Twinfield is in Europa marktleider in online boekhouden. Door haar jarenlange ervaring en samenwerking met externe administratiekantoren en accountants biedt Twinfield boekhoudsoftware dat voldoet aan de nieuwste regelgeving en goed is beveiligd. Met persoonlijke ondersteuning is het geschikt voor zowel kleine als grote organisaties.

Door het ruime aanbod van rapportage mogelijkheden die je snel en eenvoudig kunt maken biedt Twinfield boekhouden u de mogelijkheid realtime-inzicht en grip op uw bedrijfscijfers te krijgen en te houden.

Twinfield is een dochterbedrijf van Wolters Kluwer Taks & Accounting, de wereldwijde marktleider in fiscale en boekhoudkundige diensten en aanbieder van tools voor accountants, fiscale en financiële professionals.

Dankzij continue doorontwikkeling en vernieuwing komt Twinfield tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow-tools.

Voor wie is Twinfield geschikt?

Twinfield is een professioneel online boekhoudprogramma met uitgebreide functies.

Met drie verschillende abonnementsvormen is er altijd een geschikte vorm voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Met Twinfield kunt u op afstand en ook in werkgroepen samenwerken aan één administratie. Ook kunt u toegang verlenen aan uw administratiekantoor of accountant zodat zij op afstand makkelijk en betrouwbaar een bijdrage kunnen leveren aan uw administratie.

Twinfield heeft verschillende modules ontwikkeld waarmee uw administratie in te richten is naar uw persoonlijke wensen en behoeftes. Daarnaast kan het boekhoudprogramma gekoppeld worden aan meer dan 300 applicaties van andere aanbieders zoals webshops, betaalsystemen, voorraadbeheer en CRM.

Functionaliteiten Twinfield

Twinfield is een professioneel boekhoudprogramma met uitgebreide functionaliteiten. 

twinfield scherm 1
 • Rapportages: De belangrijkste cijfers zijn online en realtime te volgen. Inzicht in uw financiële cijfers krijgen is nog nooit zo makkelijk geworden.
 • Koppeling met banken: Bankafschriften worden dagelijks automatisch geüpload en vereenvoudigen uw administratie. Het scheelt werk en voorkomt fouten.
 • Offerte & factuur: Maak professionele offertes. Stel vanuit een offerte eenvoudig een factuur op.
 • Belastingaangifte: Verstuur uw btw-aangifte direct vanuit de online boekhouding. Verzend direct digitaal naar de Belastingdienst. Per maand, per kwartaal of per jaar. Zonder stress.
 • Budgetteren: Maak een kostenraming, stel een budget samen en hou grip op de voortgang van de financiële resultaten.
 • Vaste activa: Registreer uw investeringen, inclusief de afschrijvingen.
 • Debiteurenbeheer: Overzicht van facturen die nog niet betaald zijn. Hou grip op uw liquiditeit en stuur direct en makkelijk vanuit Twinfield betalingsherinneringen.
 • Vreemde valuta: Regel je inkopen en verkopen in verschillende valuta. Van dollar tot yen.
 • Inkoop: Beheer je leveranciers en inkoop in één overzicht.
 • Betalen & incasseren: Maak gemakkelijk betaal- en incassobestanden en incasseer ze bij de bank.
 • Projecten & uren: Uren en projecten zijn makkelijk per klant te registreren. Grip op uren en kosten per project geven u inzicht en maken uw bedrijf rendabeler.
 • Import & export: Cijfers en gegevens zijn gemakkelijk te importeren en exporteren. Met verschillende bestandstypen zoals Excel.

Koppelingen

Twinfield is aan de bestaande software te koppelen van vele professionele aanbieders waardoor nieuwe functionaliteiten ontstaan.

Financiële gegevens van je dagomzet en betalingen worden elke 24 uur gesynchroniseerd. U hoeft deze gegevens niet meer zelf over te nemen. Dat scheelt tijd voorkomt fouten!

De meest in het oog springende koppelingen bespreken we hieronder.

Bankkoppelingen

Met een bankkoppeling wordt uw administratie sterk vereenvoudigd. Bankafschriften worden dagelijks naar de boekhouding ge-upload waarbij automatisch inkomsten en uitgaven worden verwerkt met uitgaande facturen en inkomende rekeningen.

Dit bespaart dus tijd en voorkomt het maken van fouten. Ook de btw-aangifte is daarna makkelijk te genereren. Snel en betrouwbaar!

Twinfield biedt koppelingen voor vele banken. Van ABN Amro tot Knab.

 Webshopkoppelingen

Door webshopsoftware aan Twinfield te koppelen, wisselt u makkelijk en veilig gegevens met uw bank uit om zo het afrekenen en administratie te vereenvoudigen.

Optimaliseer uw webshop verder door bijvoorbeeld een koppeling met voorraadbeheer software. Twinfield heeft koppelingen met de meest gebruikte webshops.

App

Twinfield heeft ook een handige app ontwikkeld die speciaal is bedoeld voor bedrijven met personeel.

Ten eerste is het met deze App mogelijk om uren te registreren. Zo kunnen er projecten worden aangemaakt en tarieven worden gekoppeld. Ook kan er gebruikgemaakt worden van het registreren van declaraties en de kilometervergoeding. Ideaal dus als je als dienstverlenende organisatie declarabel werk verricht.

Natuurlijk wordt er binnen de financiële administratie hierna eenvoudig een factuur aangemaakt voor de werkzaamheden voor een klant.

Gebruiksgemak Twinfield

Met Twinfield kunt u op afstand en ook in werkgroepen samenwerken aan een administratie. Ook uw administratiekantoor of accountant kan op afstand makkelijk en betrouwbaar een bijdrage leveren aan uw administratie.

Uw bestaande bedrijfssoftware is te koppelen aan Twinfield en voor ieder type onderneming zijn modules beschikbaar om u realtime-inzicht en grip te geven op uw financiële administratie. Vanaf thuis, op kantoor, onderweg of in het buitenland.

Support en Twinfield boekhouden

Twinfield neemt persoonlijke support serieus. Naast een uitgebreide online-handleiding biedt Twinfield ondersteuning met een gratis helpdesk, online demo’s en trainingen.

Kosten

U kunt kiezen uit de volgende Twinfield abonnementen:

Extra boekhouden: € 44,- per maand
In dit abonnement kan 1 gebruiker in 5 administraties werken en bevat de modules boekhouden, bankieren, budgetteren, kostenanalyse, belastingaangifte en 22 rapportages

MKB boekhouden: € 61,- per maand
Dit abonnement is uitgebreid met de modules offertes en facturatie en kent 38 rapportagevormen.

Compleet boekhouden: € 91,- per maand
Het meest uitgebreide abonnement met de modules vaste Activa, vreemde Valuta, Projecten/Uren, consolidatie en rekening-courant.

Twinfield 30 dagen gratis proberen

Maak gratis en vrijblijvend kennis met Twinfield! Gedurende 30 dagen krijgt u direct toegang tot alle boekhoudfuncties zodat u zelfs de duurste abonnementsvorm kunt testen. Het proefabonnement is gratis en eindigt automatisch en vrijblijvend.

Eindoordeel Twinfield

Dat Twinfield marktleider is in online boekhoudpakketten is duidelijk terug te zien in de layout en de mogelijkheden en alle functionaliteiten. Door de vele koppelingen met bestaande software is vrijwel elke gewenste functionaliteit te realiseren.

Voor de ZZP-er met een bescheiden boekhouding is Twinfield wellicht wat te veel van het goede.

De ondernemer die graag zijn boekhouding automatiseert en volledig grip wil houden op de financiële gezondheid van zijn bedrijfsvoering, is Twinfield een echte aanrader!

ADVIES: Probeer Twinfield direct 30 dagen gratis en vrijblijvend uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *