Wat is Gmass?

GMass is een plugin voor Gmail die het mogelijk maakt om e-mail marketing en campagnes te versturen vanuit jouw Gmail-account.

Scherm layout Gmass software

Prijzen

Er zijn verschillende categorieën waaruit je kunt kiezen. Als individu kun je kiezen uit minimaal standaard en premium. De prijzen en functies verschillen wel per onderdeel. Als je buiten individueel valt, kun je ook kiezen voor team. Uit deze categorie kun je weer kiezen hoeveel gebruikers er zijn. Er is veel keus, je kunt kiezen vanaf 5 gebruikers tot 100 gebruikers. De prijzen verschillen hier natuurlijk ook voor.

Naast dat je kunt kiezen uit individueel en team, kun je ook kiezen uit jaarlijks en maandelijks. De prijzen hangen af van welke keuze jij maakt.

Bekijk prijzen

Functies van Gmass

Je kunt een functie gebruiken om je e-mails te personaliseren. Wat fijn aan Gmass is, is dat je je e-mails kunt versturen naar al je Gmail-contactpersonen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van Google spreadsheet. Wel moet je eerst hiermee verbonden worden. Als je verbinding hebt, kun je elke kolom van de spreadsheet gebruiken om deze te personaliseren. Gmass heeft functies in het instellingen paneel om variabelen in te voegen in je e-mail. Hierdoor maak je de e-mail die je verstuurd nog persoonlijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *