Offective

Offective

3.60

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

Offective urenregistratie software

Uren registreren doe je eenvoudig en efficiënt met Offective. Hier kan je online uren registreren. Offective biedt een urenregistratie app voor optimaal overzicht in gewerkte uren, overgewerkte uren en afwezigheid. Gemakkelijk te beheren, eenvoudig overzicht en betaalbaar.

Offective

Bekijk de mogelijkheden van Offective

De prijzen zijn gebaseerd op verschillende modules.

Bekijk prijzen

Inzicht en duidelijkheid

Als urenmanager heb je met Offective altijd duidelijkheid. Zo heb je zicht op alle gemaakte uren van je personeel. Er zijn verschillende mogelijkheden van weergave voor manager en medewerker. De medewerker ziet zijn eigen uren, de manager heeft zicht op alle uren van de medewerkers. Offective is interessant voor organisaties die de uren moeten verantwoorden per product of project. Je kunt je gewerkte uren direct factureren. Dit kan online gedaan worden of via de mobiele app.

De Offective mobiele app

Voor ondernemers is het soms lastig de gewerkte uren van het personeel overzichtelijk bij te houden. Offective heeft een urenregistratie app waarbij het zowel voor jou als jouw personeel eenvoudig te gebruiken is. De app geeft overzichtelijk weer welke uren overgewerkt zijn en welke uren het personeelslid afwezig was. Daarnaast integreert de urenregistratie app naadloos met de personeelsmodule en projectmodule, zodat je de uren ook kan herleiden. De urenregistratie app biedt veel mogelijkheden.

Alle gemaakte uren kunnen direct via de app gefactureerd worden. Ook kun je uit de urenregistratie app nuttige rapportages halen over inzet, het facturabele percentage en andere relevante gegevens. De app is geschikt voor Apple en Android apparaten, zodat alle medewerkers hiermee kunnen werken. De app biedt dezelfde functionaliteiten als de urenregistratie webversie. Medewerkers kunnen met de mobiele app eenvoudig de gewerkte uren, overgewerkte uren en afwezigheid doorgeven.

De mogelijkheden van de dienstregeling

Met de urenregistratie software van Offective, kun je jouw eigen dienstregeling inrichten. Zo kun je gewerkte uren in de avond of in het weekend anders vergoeden. Ook kan je de overwerkregeling afstemmen op de werkwijze die van toepassing is op jouw organisatie. Nadat alles is ingesteld naar jouw wensen, worden er rapportages gemaakt. Deze rapportages geven je een overzicht van de gemaakt (over)uren per persoon. Deze informatie kan je gebruiken voor eventuele beloningen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in Offective als urenregistratie software? Probeer het nu 30 dagen gratis!

Probeer nu

Video’s: Offective

Foto’s: Offective

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Offective”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Softwarewiki
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0