Filter

Resultaat 1–12 van de 47 resultaten wordt getoond

Toevoegen aan vergelijken
ActiveCampaign is een alles-in-een e-mail marketingplatform welke geschikt is voor kleine tot middelgrote bedrijven. ActiveCampaign gaat verder dan alleen e-mail marketing en zal naast het onderhouden van bestaande contacten ook gebruikt kunnen worden voor marketing automation.
9.00
Toevoegen aan vergelijken

Acumulus

Acumulus is een verrassend compleet pakket. Met deze boekhoud software ben je altijd up-to-date met de nieuwste regelgevingen. Ook biedt Acumulus een gratis meekijk-functie voor extra gebruikers. Ook wordt er automatisch een back-up gemaakt van jouw boekhouding.
Toevoegen aan vergelijken
Ben je op zoek naar een goed boekhoudprogramma dan is AFAS zeker een goede keuze. Bekijk de mogelijkheden van AFAS voor uw organisatie en beoordeel of dit het juiste product is.  
Toevoegen aan vergelijken
6.6/10

CCV Shop

CCV Shop biedt talloze mogelijkheden om jouw eigen B2C en/of B2B webshop te starten. Nadat je een pakket hebt aangevraagd, ben je direct online en kan je jouw webshop vormgeven en vullen met producten.
More details +
24.95
Kwaliteit
7
Ondersteuning
7
Prijs
6.5
Design
6
Verzending
6.5
Pluspunten:
  • Responsive thema’s
  • Volop SEO-mogelijkheden
  • Social media integraties
  • B2B functionaliteit
  • Goede service
Toevoegen aan vergelijken
Digitaal Kantoor is de totale oplossing voor jouw urenregistratie. Deze software is gemaakt voor accountants tot aan ZZPers. De gegevens zijn veilig in jouw private cloud. Zo heb je altijd alles bij de hand.
Toevoegen aan vergelijken

E-Boekhouden

E-boekhouden is geschikt voor ondernemers, verenigingen, stichtingen, accountants en boekhouders. Met e-Boekhouden regel je gemakkelijk jouw facturen, boekhouding en btw-aangifte. Alles in een overzichtelijk systeem.
Toevoegen aan vergelijken
Elastic E-mail is gebruiksvriendelijke software om alle aspecten van je e-mail campagnes te onderhouden. Van het creëren en versturen van je e-mails tot het bewerken en beheren van je campagne statistieken.
9.00
Toevoegen aan vergelijken

Exact

De financiële software is het hart van elke onderneming. Meer dan 400.000 bedrijven vertrouwen voor hun zakelijke cijfers op de software van Exact. Ga aan de slag met het online boekhoudprogramma en ontdek waarom accountants Exact aanbevelen.
Toevoegen aan vergelijken
ExpressPigeon is een eenvoudig e-mail  programma. Met dit programma kun je snel nieuwsbrieven creëren en versturen via de mail. Met ExpressPigeon kun je je boodschap op je eigen manier presenteren aan je klanten.
Toevoegen aan vergelijken
FireDrum is een cloud-gebaseerde e-mail marketing tool die is ontworpen voor bedrijven van elke omvang. Deze e-mail marketing software biedt verschillende functies. Je kan je eigen e-mail ontwerpen, lijsten beheren en je hebt functionaliteiten voor rapporten van campagnes.
Toevoegen aan vergelijken
FreshMail is e-mail marketing software waar je met behulp van een template (een vast sjabloon voor de opmaak van een communicatie-uiting) gebruik kunt maken voor je campagnes naar prospects of klanten. Het is een eenvoudig programma waarmee je professionele e-mail campagnes kunt maken zonder dat je veel ervaring nodig hebt.
9.00
Toevoegen aan vergelijken
Wanneer je normaal gesproken Gmail gebruikt voor het versturen van je e-mails dan is Gmass zeker een e-mail marketing tool die je eens moet proberen. Gmass heeft namelijk als groot voordeel dat het eenvoudig en goed is geïntegreerd met Gmail en hierdoor een veel lagere leercurve heeft. Bovendien zijn veel zaken al geregeld en hoef je bijvoorbeeld niet na te denken over het continue integreren van nieuwe e-mail adressen.
8.95
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0