Wix website software

De krachtige technologie van Wix maakt het voor iedereen eenvoudig om een mooie, professionele en functionele site te maken. Of het nou de eerste keer is dat je een website bouwt of je een expert bent, bij Wix vind je de functies en oplossingen die je nodig hebt om een professionele website met creatieve vrijheid te bouwen.

Bekijk alle uitgebreide mogelijkheden van Wix

Aanbod in diverse pakketten. Kies onder andere uit Combo, Unlimited of het VIP pakket.

Bekijk prijzen

Alles wat je nodig hebt

De editor van Wix maakt het gemakkelijk om de website precies te ontwerpen hoe jij dat wilt. Je hoeft hier geen programmeerkennis voor te hebben. Daarnaast worden alle websites mobielvriendelijk gemaakt. Zo ziet je website er op elk apparaat prachtig uit. Wix werkt met een drag and drop systeem, zo kan je items verslepen en neerzetten waar jij maar wilt.

Prachtig ontwerp

Wix biedt verschillende mooie en professionele templates aan. Dit maakt het aanmaken en vullen van nieuwe pagina’s moeiteloos en kan je direct online met de website. Kies uit meer dan 500 templates, voor elke type website. Kies uit miljoenen professionele foto’s om jouw website meer te laten leven. Upgrade je startpagina met een unieke video-achtergrond, zo geef je jouw bezoekers een unieke website ervaring. Maak verborgen en beveiligde pagina’s die alleen voor jou en andere leden toegankelijk zijn.

Extra functies van Wix

Wil je meer teksten kwijt op de website? Begin dan een blog. Voeg zonder moeite een volledige blog toe aan jouw website. Werk je samen met social media? Houd je website interessant met een social media balk. Deze balk maakt het bezoekers gemakkelijk om jou te volgen op Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest. Begin met verkopen en maak, beheer en promoot je eigen professionele webshop. Kies uit verschillende veilige betaalmethodes. Volg je bestellingen op, maak reclame en beheer verzendingen.

Zakelijke tools

Maak gebruik van de zakelijke tools van Wix. Werk bijvoorbeeld samen met CRM, SEO-tool en e-mail marketing. Daarnaast kan je ook de financiële cijfers in de gaten houden en facturen opsturen. Kom professioneler over met een eigen e-mailadres. Dit zorgt ook voor een betere uitstraling van je bedrijf.

Ondersteuning

De mensen bij Wix staan 24/7 klaar om alle vragen te beantwoorden. Daarnaast biedt de website softwarehonderden video’s en instructies aan om zo het beste uit jouw website te halen.

Wil jij Wix als website software? Maak dan nu een account aan!

Maak account aan