Website Software

Toont alle 6 resultaten

Toevoegen aan vergelijken

Jimdo

Jimdo is website software die voor jou in 3 minuten tijd een volledige website kan maken. Deze gemaakte website is volledig gepersonaliseerd naar jouw wensen. Modern en mooi, alles wat je nodig hebt.
Toevoegen aan vergelijken

JouwWeb

JouwWeb is een aanbieder waar ondernemers gratis en eenvoudig een professionele website kunnen maken.  JouwWeb houdt dingen graag simpel, hierdoor hebben ze geen overbodige functies, complexe termen of ingewikkelde formulieren.
Toevoegen aan vergelijken

Webflow

Met Webflow heb je de kracht om responsieve websites te ontwerpen, samen te stellen en te lanceren. Het klantenserviceteam van Webflow is altijd beschikbaar om je de juiste richting te wijzen en vragen te beantwoorden.  
12.00
Toevoegen aan vergelijken
Ga aan de slag met je eigen website. Bouwen, ontwerpen en onderhouden is gemakkelijk met Weebly. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig. Professionele website worden al gebouwd in enkele stappen.
Toevoegen aan vergelijken

Wix

De krachtige technologie van Wix maakt het voor iedereen eenvoudig om een mooie, professionele en functionele site te maken. Of het nou de eerste keer is dat je een website bouwt of je een expert bent, bij Wix vind je de functies en oplossingen die je nodig hebt om een professionele website met creatieve vrijheid te bouwen.  
Toevoegen aan vergelijken

WordPress

WordPress biedt je alles wat je nodig hebt om een eigen website te maken. De missie van WordPress is om het publiceren van website voor iedereen mogelijk te maken. Hierdoor kan je zonder enige technische kennis al een website bouwen.
Softwarewiki
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0