JouwWeb website software

JouwWeb is een aanbieder waar ondernemers gratis en eenvoudig een professionele website kunnen maken. De missie van JouwWeb is dat iedereen een eigen website kan maken waar hij of zijn trots op mag zijn. JouwWeb houdt dingen graag simpel, hierdoor hebben ze geen overbodige functies, complexe termen of ingewikkelde formulieren binnen hun website software.

Jouwweb cms

Lees hier alle uitgebreide mogelijkheden van JouwWeb

Aanbod in verschillende pakketten zoals, Gratis, Pro en Business.

Bekijk prijzen

Handige website-builder

Een website-builder wordt aangeboden door JouwWeb, dit is eenvoudig te gebruiken voor iedereen. Het verplaatsen van elementen wordt gedaan door te slepen met je muis, dit wordt Drag and Drop genoemd. Daarnaast kan je aanpassingen live weergeven. De webhosting is in alle pakketten van JouwWeb gratis inbegrepen. Je hoeft je geen zorgen te maken over een datalimiet of dat je hardschijfruimte vol is. De servers van JouwWeb staan in Dronten, Nederland, en hebben genoeg opslagcapaciteiten voor jouw producten.

Vrijheid in designs

JouwWeb heeft een veelvoud aan verschillende professionele templates, ze bieden meer dan 50 verschillende designs aan. Deze designs zijn compleet aanpasbaar. Wil je graag de kleur van je achtergrond veranderen, dat kan! Een nieuw logo? Geen probleem, dit is allemaal aan te passen. Een responsive design is in deze tijd niet meer weg te denken. Deze functie zorgt ervoor dat de website zich altijd aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker de website bekijkt. Zo heb je altijd een goed werkende website op de desktop, tablet en mobiel. Upload leuke foto’s die jouw website helemaal compleet maken. De foto’s worden automatisch geoptimaliseerd voor het web. Er kan ook een dynamische slideshow en fotoalbum toegevoegd worden. Mocht je geen eigen foto’s hebben, kies dan uit de duizenden gratis stockfoto’s.

Start een webshop

Wil je een webshop starten? Dit is onderdeel van het Pro- en Business-pakket. Hier kan je beginnen met het verkopen van artikelen. Accepteer online betaalmethoden zoals iDEAL, PayPal, Creditcard of Bancontact. Of kies voor alternatieven zoals achteraf betalen of betalen bij bezorging. Je betaalt geen commissie. Bereken je verzendkosten voor lokale of internationale verzendingen. Maak verzend labels voor organisaties zoals, PostNL, DHL, UPS of DPD. Vervolgens verstuur je automatisch een trackingmail naar je klanten, zo kunnen ze hun bestelling bijhouden. Werk met online marketing en SEO om het beste uit je website te halen. Bereik meer bezoekers door middel van de functie blogs. Je krijgt een eigen gratis JouwWeb-adres bij een gratis pakket. Met het Pro- of Business-pakket heb je een eigen domeinnaam zoals bedrijfsnaam.nl.

Volg je succes

Door online marketing en SEO wordt je website geoptimaliseerd voor Google. Volg het succes met statistieken en rapportages. Krijg meer inzicht in het aantal bezoekers dat op je website komen. Analyseer je verkeersbronnen en herkomst van je traffic. Ontvang tips voor nog meer succes. Bereik je doelgroep door het gebruiken van social media functies, zoals Facebook like-knop, Twitterfeed, Instagram etc.

Mocht je met vragen zitten of wil het ergens niet lukken? Neem contact op met het JouwWeb team in Eindhoven.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in JouwWeb als website software? Neem nu een gratis versie!

Probeer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *