WordPress website software

WordPress biedt je alles wat je nodig hebt om een eigen website te maken. De missie van WordPress is om het publiceren van website voor iedereen mogelijk te maken. Hierdoor kan je zonder enige technische kennis al een website bouwen. Dit maakt WordPress het populairste platform.

WordPress Scherm

Vertel jouw verhaal met WordPress.

Aanbod in pakketten zijn Blogger, Personal, Premium, Business en E-commerce.

Je kunt ook altijd gratis beginnen. Dit is de beste keuze om mee te starten. Hiermee creëer je binnen enkele minuten een mooie, eenvoudige website.

Bekijk prijzen

Laat je visie werkelijkheid worden

Bij WordPress kan je kiezen uit honderden thema’s. Deze thema’s zijn ook geheel aanpasbaar, zo kan jij je eigen draai geven aan je website. Deze website software biedt ook responsive thema’s. Zo wordt jouw website altijd optimaal weergegeven op laptop, tablets of telefoons. Maak het eenvoudig om je website te vinden. Koppel je website aan SEO-hulpmiddelen. Leer aan de hand van uitgebreide statistieken je bezoekers kennen: waar ze vandaan komen, wat ze lezen en wanneer ze je bezoeken.

Vertel je verhaal

Schrijf zorgeloos jouw teksten. De editor is snel en bewaart je werk om de paar seconden. Zo mis je nooit een woord. Upload verschillende sociale media met jouw website. Sleep afbeeldingen naar je berichten of plaats ze op je pagina. Maak fotogalerijen of voeg audio en video toe aan je bericht. Alles wat je op WordPress maakt, is alleen van jou. Exporteer je content wanneer je maar wilt. Verstuur automatisch berichten naar Twitter, Facebook en meer.

24/7 ondersteuning

De ondersteuning van WordPress wordt mogelijk gemaakt door echte mensen, ook wel Happiness Engineers genoemd. Deze mensen staan voor je klaar om je te helpen met het configureren van instellingen, het publiceren van pagina’s of het uitzoeken van het perfecte thema. De Happiness Engineers zijn de hele dag bereikbaar, zo is er altijd iemand die je kan helpen via e-mail of community forums. Voor mensen met een betaald abonnement staan de Happiness Engineers klaar via een live chat.

Wil jij WordPress uitproberen als website software? Ga dan nu aan de slag!

Start nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *