Weebly website software

Ga aan de slag met je eigen website. Bouwen, ontwerpen en onderhouden is gemakkelijk met Weebly. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig. Professionele website worden al gebouwd in enkele stappen.

Ontdek alle mogelijkheden van Weebly

Aanbod in pakketten zoals: Connect, Pro en Business.

Wil je eerst kijken of deze website software iets voor jou is? Begin dan met de gratis versie.

Bekijk prijzen

Een website maken was nog nooit zo eenvoudig

Weebly biedt professionele en verzorgde thema’s aan die door top ontwerpers zijn gemaakt. Alle thema’s zijn klaar om meteen gebruikt te worden. Thema’s kunnen volledig aangepast worden naar jouw voorkeuren. Kies je eigen kleuren en huisstijl uit. Een Weebly website bouw je zonder enige  technische kennis. Verplaats elementen op je website met een drag and drop systeem, hiermee verplaats je gemakkelijk elementen waar jij ze wilt hebben.

Maak jouw website uniek

Wil jij echt uniek zijn met je website? Plaats een videoachtergrond op je homepagina. Hiermee trek je de aandacht van je bezoeker en zorg je ervoor dat je diegene terug laat komen. Voeg professionele afbeelding aan de website toe met de afbeeldingseditor. Daarnaast wordt er een zoekfunctie aangeboden. Zo help je jouw bezoekers sneller de juiste informatie te vinden.

Krijg meer inzicht in je website

Krijg meer inzicht in de gegevens die je nodig hebt om jouw website te onderhouden als een expert. Samen met een mobiele app kan jij eenvoudig je prestaties volgen. Je hoeft je niet te bemoeien met technische zaken, dit doet Weebly voor je. Zij zorgen voor de beveiliging en infrastructuur, zodat jouw website altijd snel werkt en er geweldig uit ziet.

Werk met digitale marketing

Leid verkeer naar jouw website. Dit kan gedaan worden door middel van sociale media-marketing, SEO-tools en AdWords-tegoed. Daarnaast kan je gebruik maken van e-mailmarkering van Weebly. Hiermee stel je nieuwsbrieven en marketingcampagnes op. Je hoeft het niet alleen te doen. De Weebly Community staat voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in Weebly? Ga dan nu aan de slag!

Ga aan de slag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *