Met Webflow heb je de kracht om responsieve websites te ontwerpen, samen te stellen en te lanceren. Het klantenserviceteam van Webflow is altijd beschikbaar om je de juiste richting te wijzen en vragen te beantwoorden.

Webflow scherm

Bekijk de mogelijkheden van Webflow

Aanbod in verschillende pakketten zoals, Basic, CMS en Business.

Begin gratis met het bouwen van je eigen website.

Bekijk prijzen

Ontwerp je pagina’s

Het ontwerpen van pagina’s met Webflow is eenvoudig. Sluit je lay-out gemakkelijk aan op jouw wensen. Verwerk vervolgens de inhoud rechtstreeks op de pagina. Hiervoor heb je geen codewerk of databasebeheer kennis nodig. Met de editor van Webflow kan je de inhoud rechtstreeks op een pagina plaatsen en bewerken. Als je tevreden bent over je wijzigingen kan je dit met een klik op de knop publiceren. Optimaliseer elke pagina in je website met een SEO-tool. Van paginatitels tot aan metabeschrijvingen worden hiermee aangepast en gecontroleerd. Zo zal jouw site altijd goed te vinden zijn. Heb je hulp bij het ontwerpen nodig? Samen met een Webflow-expert zal je website binnen enkele minuten ontworpen zijn. Ontwerp ook blogpagina’s. Schrijf zelf je teksten en plaats deze op je blogpagina.

Begin een webshop

Jouw merk is uniek. Ontwerp en verkoop jouw merk door een online webshop te beginnen. Bouw een moderne homepagina, productpagina, winkelwagen en afrekenpagina met deze website software. Pas je lay-out zo aan dat je homepagina gelijk een unieke indruk achter laat bij je bezoekers. Upload je eigen logo in je website, en pas de kleuren aan naar jouw huisstijl. Accepteer betalingen van verschillende betalingsaanbieders. Koppel je website aan social media en verbind je website met Facebook, Instagram en Google voor slimmere advertenties. Wil je meer inzicht in je bezoekers? Koppel dan je website met Google Analytics, hierdoor kan je zien waar je bezoekers vandaan komen. Dit kan allemaal zonder enige ervaring.

Ben je geïnteresseerd geraakt in Webflow als website software? Ga dan nu gratis van start!

Probeer gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *