hubspot crm

HubSpot CRM

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.5/10 (Expert Score)
Product is rated as #1 in category CRM Software
Functionaliteit
7.5
Gebruiksvriendelijkheid
7
Techniek
7.5
Business scenario's
8
Ondersteuning
8
Kosten
7.5

HubSpot CRM is vanaf de basis ontworpen om handmatig werk te elimineren en verkoopteams daadwerkelijk te helpen. De CRM software is klaar om gebruikers te helpen om effectiever aan de slag te gaan met de verkoop activiteiten binnen een bedrijf. HubSpot CRM zorgt voor alle kleine details, het registreren van e-mails, het registreren van gesprekken en het beheren van gegevens. Dit alles op een zeer intuïtieve manier, waardoor waardevolle tijd binnen het salesteam wordt vrijgemaakt.

Krijg een actueel overzicht van de volledige verkooptrechter door een visueel dashboard. Gebruikers kunnen gewonnen en verloren deals, geplande afspraken en contracten zien die over een willekeurige periode worden gemaakt. Ook kunnen ze de prestaties vergelijken met de salestargets per team en of persoon. Alle deals kunnen op naam, eigenaar, bedrag of stadium worden opgevraagd met aangepaste filters voor de meest bruikbare informatie.

HubSpot CRM volgt automatisch de interacties met klanten, of ze nu in een e-mail, via sociale media of tijdens een telefoongesprek plaatsvinden. Synchroniseer met Gmail of Outlook met behulp van HubSpot Sales en leg elk gesprek, elke e-mail of vergadering vast. Elke interactie met een lead wordt opgeslagen in een overzichtelijke tijdlijn, inclusief gesprekken, e-mails, vergaderingen en notities. Synchroniseer met HubSpot Marketing om te weten welke content leads hebben gerealiseerd om de marketingactiviteiten van je bedrijf te verbeteren.

Specificaties: HubSpot CRM

Apparaten

Android, IOS, Mac OS, Windows

Bedrijfsgrootte

Klein bedrijf, Large enterprises, Medium business, ZZP

Prijs model

Gratis, Jaarabonnement

Functionaliteiten CRM

Activiteiten Dashboard, Afspraak Management, API, Automatische Notificaties, Automatische Planning, Beschikbaarheid Management, Client Management, Contact Database, Contact Historie, CRM intergratie, Monitoring Telefonie, Tracking Activiteiten

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “HubSpot CRM”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0