ActiveCampaign e-mail marketing software

ActiveCampaign is een alles-in-een e-mail marketingplatform welke geschikt is voor kleine tot middelgrote bedrijven. ActiveCampaign gaat verder dan alleen e-mail marketing en zal naast het onderhouden van bestaande contacten ook gebruikt kunnen worden voor marketing automation.

Active campaign

Bekijk meer mogelijkheden van ActiveCampaign

Aanbod in pakketten voor Lite, Plus, Professional en Enterprise.

Bekijk prijzen

Voordeel

De software biedt een nieuwe vorm van e-mail marketing aan. Wat handig is aan deze aanbieder is dat je eenvoudig rekening kan houden met persoonlijke interesses van de mensen in je mailinglijst.

De belangrijkste kenmerken van ActiveCampaign:

E-mail nieuwsbrieven aanmaken

Een van de elementen in het platform is de drag en drop e-mail ontwerper. Door gebruik te maken van drag en drop interface kunnen bedrijven hun eigen e-mail berichten ontwerpen. Zelf kun je een nieuwe campagne starten en beginnen met het ontwerpen van je e-mail nieuwsbrief met hulp van de aangepaste tools.

Contactbeheer

De contacten worden op een centrale plaats bewaard. Zelf kun je je bestaande contacten importeren en beginnen aan de contact beheerfuncties om ontbrekende informatie van een contactpersoon aan te vullen. ActiveCampaign kan ook alle gegevens opvragen van een contactpersoon waardoor je van deze persoon precies inzichtelijk hebt wat er zoal met hem of haar is gecommuniceerd.

Campagnes automatiseren

Door automatisering van je campagnes kun je contactgegevens bijwerken, campagnes starten en voorwaarden toevoegen via het platform. Activecampaign kan bezoekers van je webpagina´s ook bijhouden door een slimme integratie met je website. Ook wordt er een coversie aangemaakt wanneer een contact zich aanmeldt via een website formulier.

Ben jij geïnteresseerd in ActiveCampaign? Probeer het nu gratis!

Probeer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *