Elastic E-mail Marketing software

Elastic E-mail is gebruiksvriendelijke software om alle aspecten van je e-mail campagnes te onderhouden. Van het creëren en versturen van je e-mails tot het bewerken en beheren van je campagne statistieken.

Elastic e-mail schermlayout

Prijzen en pakketten

Aanbod in pakketten voor onbeperkt en onbeperkt PRO.

Bekijk prijzen

Ondersteuning

Elastic E-mail is de afgelopen jaren een van de snelst groeiende email service providers geweest. Ze versterken een volledige reeks van web gebaseerde e-mail marketing hulpmiddelen voor bedrijven van elke mogelijke omvang. Daarnaast bieden ze diensten aan tegen de laagste prijs op de markt en krijg je voldoende ondersteuning.

Wat wilt Elastic Email bereiken?

Het doel van deze software is dat ze de meest gebruiksvriendelijke, betaalbare en effectieve e-mail marketing en communicatietool willen zijn van alle bedrijven. Een belangrijk punt is het bieden van mogelijkheden voor klanten om effectief te groeien.

De mogelijkheden van Elastic Email

Ze hebben verschillende functies waar je gebruik van kunt maken. Bij deze software is het mogelijk om zelf eenvoudig e-mail campagne aan te ontwerpen. Je kunt hierdoor zelf alles ontwerpen en je creativiteit er in kwijt. Ook kun je gebruik maken van segmentatie tools, dit is een tool waarbij je je klanten in segmenten kunt gaan verdelen. Dit kan heel handig zijn, want niet alle klanten hebben interesse hebben in de zelfde campagne. Er is ook een e-mail automatisering tool en beschikt deze software over een privé IP adres waardoor de e-mail minder snel in spam boxen belanden.

Denk je dat Elastic E-mail iets voor jouw onderneming is? Start dan nu!

Start nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *