ExpressPigeon

ExpressPigeon

1,000.00

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

ExpressPigeon e-mail marketing software

ExpressPigeon is een eenvoudig e-mail marketing programma. Met dit programma kun je snel nieuwsbrieven creëren en versturen via de mail. Met ExpressPigeon kun je je boodschap op je eigen manier presenteren aan je klanten.

Bekijk de mogelijkheden

Je hebt keuzen uit verschillende mogelijkheden voor het versturen van je e-mail. Bekijk alle mogelijkheden hieronder.

Bekijk prijzen

Wat kun je verwachten?

ExpressPigeon is gevestigd in Chicago, zij helpen bedrijven met het oplossen van e-mail marketing oplossingen. De oprichter van ExpressPigeon heeft grote bedrijven geholpen bij het ontwikkelen van systemen om hun bedrijf meer naamsbekendheid te geven. ExpressPigeon biedt ondernemings- en maatwerk mogelijkheden aan. Samen zorgen jullie er voor dat er een plan wordt naar jou wensen en behoeften. Dit doen ze, zodat jij je kan focussen op je business in plaats van te richten op technologie.

Diensten

Er zijn verschillende diensten bij ExpressPigeon, een daarvan is e-mail marketing. E-mail marketing heeft een gebruiksvriendelijke drag and drop editor. Bij dit programma kun je eenvoudig berichten ongedaan maken of wijzigen. Ook is het mogelijk om video’s toe te voegen. 

Geavanceerde levering

Er verschijnt een white-label voor functies zoals IP-adressen en IP-inhoud als het direct afkomstig is van de klant. E-mails worden snel en eenvoudig aangemaakt, met dezelfde drag en drop editor. Er kunnen rapporten worden gemaakt om elke (verzonden) e-mail bij te houden, zo kun je zien wie de mail heeft geopend, hoe vaak het geopend is en op wat voor soort apparaten het geopend is. Dit kan gefilterd en geanalyseerd worden. ExpressPigeon kan ook samenwerken om e-mail met andere systemen te koppelen. Hiervoor is een speciale API (een set waarmee softwareprogramma’s kunnen communiceren) ontwikkeld. ExpressPigeon biedt professionele hulp aan hun klanten met maatwerk vraagstukken. ExpressPigeon heeft hiervoor de diensten ontwikkeling, implementatie en uitvoering in het leven geroepen om de volledige e-mail marketing strategie van de klant te kunnen realiseren.

Ben je geïnteresseerd geraakt in ExpressPigeon? Start nu een demo.

Start een demo

Video’s: ExpressPigeon

Foto’s: ExpressPigeon

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “ExpressPigeon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0