FireDrum e-mail marketing

FireDrum is een cloud-gebaseerde e-mail marketing tool die is ontworpen voor bedrijven van elke omvang. Deze e-mail marketing software biedt verschillende functies. Je kan je eigen e-mail ontwerpen, lijsten beheren en je hebt functionaliteiten voor rapporten van campagnes.

Firedrum schermlayout

Bekijk de mogelijkheden van FireDrum

Aanbod in pakketten voor Beginner , Business en Enterprise.

Bekijk prijzen

Campagne vorming:

Om een e-mail te ontwerpen kun je gebruik maken van drag and drop, oftewel slepen en neerzetten, designer. Ook is het mogelijk om afbeeldingen toe te voegen aan je eigen ontworpen e-mail template. Bij Firedrum heb je een onbeperkt aantal beeld- en documenten die je kunt opslaan, dit kan in je voordeel zijn als jij veel bestanden hebt.  Ook kun je gebruik maken van een e-mail sjabloon uit een uitgebreide bibliotheek en spam checker tools.

Beheer van contacten:

Met FireDrum software kan je je contactlijst opsplitsen door verschillende segmenten te creëren op basis van de behoeften of de interesses van klanten. Je kunt maandelijks een onbeperkt aantal lijsten toevoegen.

Automatisering:

Bij deze e-mail marketing software krijg je rapportages waar je openstaande e-mailberichten en het doorklik percentage van hun campagnes kunt volgen. Dit kan geanalyseerd en aangepast worden voor een volgende e-mail campagne. Het werken met A/B testen is een manier om te testen welke verschillende campagne varianten het meest effectief zijn. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van “dripping” campagnes. Dat houd in dat je e-mails automatisch op specifieke tijden kan inplannen, met een unieke boodschap en doel.

Zodra je e-mail klaar is, kun je je e-mail inplannen voor verzending. Ook kun je je e-mail automatisch koppelen aan social media. Voor klantondersteuning kun je met een werknemer van FireDrum in contact komen door te chatten of te bellen.

Ben jij geïnteresseerd in FireDrum als e-mail marketing software? Probeer nu gratis.

Probeer gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *