FreshMail e-mail marketing software

FreshMail is e-mail marketing software waar je met behulp van een template (een vast sjabloon voor de opmaak van een communicatie-uiting) gebruik kunt maken voor je campagnes naar prospects of klanten. Het is een eenvoudig programma waarmee je professionele e-mail campagnes kunt maken zonder dat je veel ervaring nodig hebt.

Freshmail scherm

Wat kun je met FreshMail?

FreshMail is innovatief e-mail marketing software die het eenvoudig maakt om online campagnes te maken en te versturen.
Met de intuïtieve gebruikersinterface kunt u prachtige nieuwsbrieven ontwerpen en aanpassen om meer de aandacht en en betere resultaten te krijgen vanuit uw e-mail marketing campagnes. Het biedt ook een krachtig tool om veel van uw werk te automatiseren en inzicht te krijgen in het gedrag van uw klanten.

Open vandaag nog een gratis FreshMail-account en laat de kracht van e-mailmarketing voor u werken.

Bekijk prijzen

Slimme Autoresponders

Om de communicatie met de doelgroep te optimaliseren kun je met FreshMail uitgebreide autoresponders gebruiken. Op deze manier kun je op een slimme manier de juiste informatie overbrengen. Het is mogelijk om Lead nurturing programma’s op te zetten met op maat gemaakte berichten en of acties die je leads naar potentiële  klanten kunnen converteren.

Diensten

Voor het ontwerpen van een sjabloon kun je het onderdeel drag and drop gebruiken. Ook kun je grafische velden indelen naar je eigen ontwerp. Met de designer kun je kiezen uit verschillende soorten blokken, die allemaal verschillende elementen bevatten. Ook is het mogelijk om ruimte te creëren tussen de blokken. Je kunt speciaal lege blokken toevoegen om je ontwerp te formatteren. Je kan je favoriete gepersonaliseerde sjablonen in de bibliotheek opslaan. Dit is handig, omdat je voor de volgende keer je eigen ontwerp kunt hergebruiken.

Wat kun je met FreshMail?

Met FreshMail kun je op verschillende manieren contact importeren. Er is ook een functie, waardoor je gebruik kunt maken van A/B testing. Ook kun je je eigen templates (vast sjabloon voor de opmaak) importeren en je geautomatiseerde campagnes volgen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in FreshMail? Probeer het nu 14 dagen gratis.

Probeer gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *