FreshMail

FreshMail

9.00

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

FreshMail e-mail marketing software

FreshMail is e-mail marketing software waar je met behulp van een template (een vast sjabloon voor de opmaak van een communicatie-uiting) gebruik kunt maken voor je campagnes naar prospects of klanten. Het is een eenvoudig programma waarmee je professionele e-mail campagnes kunt maken zonder dat je veel ervaring nodig hebt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Je hebt twee verschillende soorten pakketten bij FreshMail. Er is keuze uit onbeperkt en betalen voor wat je verstuurd.  Er is ook een keuze om FreshMail eerst voor veertien dagen gratis uit te proberen.

Bekijk prijzen

Diensten

Voor het ontwerpen van een sjabloon kun je het onderdeel drag and drop gebruiken. Ook kun je grafische velden indelen naar je eigen ontwerp. In FreshMail designer kun je kiezen uit verschillende soorten blokken, die allemaal verschillende elementen bevatten. Ook is het mogelijk om ruimte te creëren tussen de blokken. Je kunt speciaal lege blokken toevoegen om je ontwerp te formatteren. Je kan je favoriete gepersonaliseerde sjablonen in de bibliotheek opslaan. Dit is handig, omdat je voor de volgende keer je eigen ontwerp kunt hergebruiken.

Wat kun je met FreshMail?

Met FreshMail kun je op verschillende manieren contact importeren. Er is ook een functie, waardoor je gebruik kunt maken van A/B testing. Ook kun je je eigen templates (vast sjabloon voor de opmaak) importeren en je geautomatiseerde campagnes volgen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in FreshMail? Probeer het nu 14 dagen gratis.

Probeer gratis

Video’s: FreshMail

Foto’s: FreshMail

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “FreshMail”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0