Zoho Campaigns e-mail marketing software

Zoho Campaigns is een e-mail marketing programma dat jou helpt om abonnees te bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment. Je hebt de mogelijkheid om sneller te groeien met Zoho Campaigns. Wat daarvoor belangrijk is, is je doelgroep uitbreiden. Dit programma biedt verschillende functies aan wat handig is.

Pakketten en prijzen

Er zijn verschillende soorten categorieën.
De categorieën die je hebt zijn:
– Plan op basis van e-mails –> Dit is de juiste keuze als je weet hoeveel e-mails je per maand verstuurt. De functies die je hierbij kan gebruiken zijn, personalisatie, geavanceerde targeting, aanmeldingsformulieren en A/B testen. Hoeveel je moet betalen verschilt per aantal e-mails.

– Plan op basis van abonnees –> Deze categorie is voor iedereen die ten minste eenmaal per maand e-mails verzendt. Er is geen limiet op het aantal e-mails dat je kan verzenden.  Waar je hierbij gebruik van kunt maken zijn, plan op basis van e-mails + autoresponders, workflows, dynamische inhoud onbeperkt aantal e-mails. De prijzen verschillen per abonnees.

– Betalen met e-mailcredits –> Dit is het juiste abonnement voor jou als je niet regelmatig e-mails verzendt. Je kunt e-mailcredits kopen die gebasseerd is op het aantal e-mails dat je wilt verzenden. De prijzen verschillen per credits.

Bekijk prijzen

Wat zijn de diensten?

Zoho Campaigns biedt verschillende functies aan, bijvoorbeeld mailinglijsten. Dit kan makkelijk worden samengesteld en wat hier een voordeel aan is, is dat je al je klanten kunt opdelen in segmenten. Ook beschikt dit programma over A/B testing. Dit is een programma waarbij twee varianten met elkaar vergeleken wordt. Wat belangrijk voor jouw marketing is, is het trainen van jouw vaardigheid om handelingen zonder nadenken en zonder tussenstappen te kunnen uitvoeren. Je kunt ook je eigen sjablonen ontwerpen.

Zoho CRM

Zoho CRM wordt gebruikt om zowel marketing- als verkoopteams te ondersteunen. Een voordeel is dat je leads en contacten uit Zoho CRM kunt importeren naar Zoho Campaigns. Hierdoor wordt je real-time overzicht compleet. Met de functie die Zoho Campaigns aanbiedt, kunnen jouw klanten betere verkoop- en marketing beslissingen nemen.

Heb je interesse gekregen in Zoho Campaigns als e-mail marketing programma? Klik dan hieronder voor meer informatie.Informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *