King Software urenregistratie

Wil jij volledige controle en inzicht in je projecten? Met King Software voor uren heb je een complete, inzichtelijke projectadministratie. Met King kun je een volledige projectadministratie bijhouden. Van voor- en nacalculatie, urenregistratie, werkbonnen tot aan facturatie.

Bekijk alle mogelijkheden van King Software

King biedt veel verschillende pakketten en prijzen aan.

Bekijk prijzen

Alles wat te maken heeft met je projecten zit in de projectenadministratie van de software van King. Projectmanagement, urenregistratie tot rapportages en prijsopgave. Een systeem voor alles. Daar bespaar je tijd en geld mee! De projectadministratie heeft een directe koppeling met de financiële en voorraadadministratie. De gegevens worden automatisch verwerkt.

Kwaliteit en winst

Volledige controle en inzicht verbetert de kwaliteit van je projecten. Ook haal je hier meer winstgevendheid uit als bedrijf. Je kunt immers tussentijds bijsturen bij overschrijding van de uren. De urenregistratie software levert je uitgebreide functies voor uren en inkopen. Alles is inzichtelijk in een systeem. Zo kun je voortaan efficiënt en overzichtelijk nieuwe projecten voeren.

Van termijn- of regieprojecten

In de projectenadministratie van King kun je per project de verbruikte artikelen, de gemaakte uren en overige kosten bijhouden. Zowel regieprojecten als termijnprojecten zijn mogelijk. Regieprojecten factureer je op basis van nacalculatie. Termijnprojecten worden tegen een vaste aanneemsom gefactureerd, in vooraf vastgestelde termijnen. Een combinatie van regie en termijn binnen hetzelfde project is ook mogelijk, dit leg je per projectonderdeel vast. Naast regie- of termijnprojecten kunnen ook interne projecten en ‘proefprojecten’ bijgehouden worden.

Ben je geïnteresseerd in King Software als urenregistratie software? Probeer het dan nu.

Probeer nu gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *