Kleisteen urenregistratie software

Een eenvoudige en betaalbare urenregistratie en facturatie van Kleisteen. Hier kan je efficiënt je uren invoeren en verwerken. Dit kan altijd en overal, op je telefoon of tablet. De uren staan klaar in je boekhouding om gefactureerd te worden.

Ontdek de mogelijkheden van Kleisteen

Je kunt onbeperkt uren invoeren en facturen versturen met de pakketten Standaard en Business.

Bekijk prijzen

Je omzet sneller binnen

Bij Kleisteen kan je sneller en gemakkelijker je facturen versturen, hierdoor worden je rekeningen eerder betaald. Daarnaast heb je meteen een overzicht van openstaande facturen. Nooit meer urenlijsten overtypen van medewerkers. Elke medewerker vult zijn uren online in via zijn telefoon, tablet of computer. De uurtarieven kan je zelf instellen per medewerker, project, activiteit, klant of een fixed price. Met behulp van op maat samen te stellen rapporten, behoud je controle en overzicht.

Supersnel invoeren

Door vooraf je instellingen precies af te stemmen op jouw werkwijze kun je nog sneller invoeren. Stel bijvoorbeeld je standaard uurtarief in per project, activiteit of medewerker. Verander de lay-out van je invoerscherm en je standaard omzetrubriek. De mogelijkheden zijn eindeloos met Kleisteen als urenregistratie software.

Extra controles instellen

In een grotere organisatie is het al snel wenselijk dat ingevoerde uren worden gecontroleerd. Dit kan door gebruik te maken van een urenmanager. De urenmanager kan uren van medewerkers controleren en goedkeuren. Dit is ook te vinden in de pakketten van Kleisteen. Met de Kleisteen Standaard versie kan je uren schrijven en koppelen aan klanten. Dit kan daarna ook meteen gefactureerd worden. Alles is dan meteen vastgelegd in je boekhouding. Bij de Kleisteen Business versie kun je ook uren koppelen aan projecten, activiteiten en medewerkers. Alle gegevens in een administratie bij elkaar. Als medewerkers zelf hun uren invoeren, maak je voor iedere medewerker een uren-gebruiker aan. Ook kan er per pakket een urenmanager aangemaakt worden. Dit zijn de enige extra kosten voor je completen boekhouding en urenregistratie.

Ben je geïnteresseerd in Kleisteen als urenregistratie software? Probeer het de eerste 30 dagen gratis.

Probeer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *