QicsMilestones urenregistratie software

QicsMilestones is een urenregistratie tool om processen van bedrijven bij elkaar te brengen in een centraal systeem. Hierdoor krijg je inzicht in het project. Van planning tot aan facturatie. Deze software helpt je met het plannen, schrijven en factureren van uren. Ook is QicsMilestones makkelijk te koppelen aan Exact Globe en Exact Online. Dit zijn onderdelen van financiële pakketten.

Bekijk de mogelijkheden en prijzen hieronder.

Je kunt kiezen uit Lite, Business, Business plus en Enterprise.

Bekijk prijzen

Wat zijn de functies?

Met QicsMilestones kun je moeiteloos factureren op basis van urentarief, voorschotten, fixed feed (is een vooraf afgesproken bedrag voor specifiek aangegeven werkzaamheden) en periodieke contracten. Je hebt meer overzicht in de uren en de gemaakte kosten. QicsMilestones is een handig programma, je hebt altijd duidelijk inzicht in de voortgang van je werk. Ook kan je zelf projecten en medewerkers inplannen en de voortgang van projecten bewaken. Zo heb je altijd inzicht in de financiële status van je projecten. Hierna kun er een factuur opgestuurd worden.

Koppelingen

Bij QicsMilestones wordt er gebruik gemaakt van Exact Globe en Exact Online. Exact Globe en Exact Online wordt als koppeling gebruikt. Je kunt bij dit onderdeel kiezen uit plus en professional. Daarnaast heb je meerdere keuzes uit producten en project management.

Pakketten en prijzen van QicsMilestones

Deze tool biedt verschillende pakketten aan. Je kunt kiezen uit de volgende categorieën:

  • Lite → vanaf €50 per maand
  • Business → vanaf €125 per maand
  • Business plus → vanaf €200 per maand
  • Enterprise → €250 per maand

Elke categorie heeft verschil in mogelijkheden. Bij Lite beschik je over de basisfuncties, zoals tijdschrijven, goedkeuren, factureren en heb je een gratis helpdesk. En bij Enterprise kun je gebruik maken van alle functies die QicsMilestones aanbiedt. Hier kun je ook gebruik maken van Exact Online en Exact Globe.

Denk je dat QicsMilestones een geschikte urenregistratie software voor jou is? Maak nu gratis kennis!

Probeer demo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *