Teamleader urenregistratie software

Teamleader is een urenregistratie software die jou helpt om je service te verbeteren. Urenregistratie is een tool waarmee je uren kunt registreren die zijn besteed aan een activiteit. Teamleader is een Belgisch bedrijf. Het heeft ook vestigingen in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje.

Teamleader scherm

Ontdek alle mogelijkheden van Teamleader

Teamleader heeft twee pakketten waaruit je kunt kiezen namelijk:

  • Jaarlijks
  • Per kwartaal

Bekijk prijzen

Je kunt een keuze maken uit facturatie, projecten en support tickets. Ook is het mogelijk om ze alle drie te nemen. Hoeveel je hiervoor betaalt, ligt aan de keuze die jij maakt.

Wat zijn de functies?

Time Tracker is een functie waarmee je de gewerkte uren kunt registeren. Hierna kun je correcte facturen en rapporten opstellen. Je kunt uren registreren voor elke taak, call of meeting. In een overzicht krijg je inzicht in de dag-, week-, en maand besteding. Hierdoor heb je inzicht op de prestaties van je team. Je kan kiezen of je verschillende uurtarieven per werknemer wilt hanteren of dat je voor een vaste uurprijs gaat. Ook kun je zien welke facturen nog niet betaald zijn. Het is mogelijk om automatisch een herinnering te sturen wanneer een factuur nog open staat.

Ben je benieuwd naar Teamleader als urenregistratie software? Probeer het dan nu!

Probeer gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *