Time On urenregistratie software

Time On is een urenregistratie software. Hiermee kan je alle uren registreren die zijn besteed aan een activiteit. Je kunt eenvoudig en snel ook kilometers en uitgaven registreren en bekijken. Met deze software krijg je een duidelijk overzicht in je werkzaamheden en projecten en bespaar je tijd. Jouw online urenregistratie wordt veilig en betrouwbaar opgeslagen. Ook vinden er dagelijks meerdere back-ups plaats.

time-on scherm

Bekijk alle mogelijkheden

Je hebt de keuze uit maandelijkse en jaarlijkse facturatie. De kosten gelden per gebruiker per maand. Als je meer dan 25 gebruikers hebt, wordt er een offerte op maat gemaakt.

Bekijk prijzen

Functies van Time On

Een voordeel aan deze aanbieder is dat je veel functies hebt waar je gebruik van kunt maken. Naast de registratie van uren en kilometers en het boeken van uitgaven, kun je ook koppelingen maken met je boekhoudpakket. Daarnaast is het mogelijk om inzicht te krijgen door middel van dashboards. Je kunt declaraties (kosten) exporteren naar PDF en Excel. Ook kun je zelf budgetten toewijzen aan projecten. Als werknemer kun je jouw werkzaamheden laten goedkeuren.

Uren registreren

Snel en eenvoudig uren registreren is de hoofdfunctionaliteit van Time On. Deze uren kun je toewijzen aan je klanten. Ook kun je alle uren die geregistreerd zijn vinden in een overzicht. Daarnaast is het mogelijk om verschillende selecties te maken. Bijvoorbeeld: de gemaakte uren per werknemer.

Onkosten en kilometers

De gemaakte kosten kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan je administratie. Zelf kun je een foto ervan maken en dat toevoegen in de app of als bijlage op de computer. Time On biedt ook een functie aan waarmee je op klant- of projectniveau kunt registeren, zodat je alles terug kunt vinden in één overzicht.

Ben je benieuwd naar Time On als urenregistratie software is? Probeer het nu gratis!

Probeer gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *