TimeChimp urenregistratie software

TimeChimp is een programma voor urenregistratie. Je kunt urenregistratie gebruiken voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld het bijhouden hoeveel uren het project heeft gekost. Voor urenregistratie kun je een gratis versie aanvragen.

Timechimp urenregistratie

Bekijk hieronder alle mogelijkheden van TimeChimp

Aanbod in pakketten in Basic, Business en Enterprise.

Bekijk prijzen

Algemeen informatie

TimeChimp is opgericht in 2012 door Wouter Baltus en Fred Al. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van software urenregistratie en bedrijfsadministratie. De organisatie heeft nu een redelijk groot naamsbekendheid, en is in bezit van duizenden klanten. Elke klant is anders. Het kan een zzp’er zijn, maar ook kan het een groot bedrijf zijn. Een voordeel aan TimeChimp is dat het programma voor iedere branche is. Van zzp’ers tot aan grote bedrijven. Met TimeChimp word je geholpen aan je prestaties en resultaten uitbreiden.

Verschil in soorten pakketten

Je hebt drie verschillende mogelijkheden bij deze urenregistratie software. Je kunt kiezen uit:

  • Basic: Met dit pakket kun je onder andere je uren registreren en het pakket koppelen met een boekhoudprogramma of een andere tool. Hier betaal je 8 euro per organisatie + 4 euro per werknemer.
  • Business: Dit pakket wordt het meest gekozen. Als je business kiest, kun je gebruikmaken van meer functies zoals, offertes maken, factureren, uitgaven en ritten registreren. Hier betaal je 8 euro per organisatie + 8 euro per gebruiker per maand.
  • Enterprise: Je kunt gebruikmaken van alle functies die TimeChimp aanbiedt. Onder andere klanten betrekken bij het project en de planning bijhouden. Bij dit pakket betaal je 8 euro per organisatie per maand + 11 euro per gebruiker per maand.

Verlof- en verzuimuren

Wil je verlof- en verzuimuren eenvoudig bijhouden? Dan kun je gebruik maken van de verlofregistratie van TimeChimp. Daarnaast kun je ook de gewerkte uren van jouw personeel bijhouden. De software is meertalig. Ze ondersteunen verschillende functies, onder andere de facturatie in Nederlands, Engels en Duits. Ook kun je gebruikmaken van de buitenlandse valuta bij het factureren.

Ben je geïnteresseerd in TimeChimp als urenregistratie software? Probeer het nu 30 dagen gratis!

Probeer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *