YVI Ruby urenregistratie software

Succesvol ondernemen met de urenregistratie software van YVI Ruby. Vanaf nu kan je eenvoudig en snel uren boeken. Zo heb je altijd al je uren, projecten en facturen onder controle! Met YVI RUBY heb jij een duidelijk overzicht over de gewerkte uren en zie je een oogopslag de declarabele uren. Duidelijkheid en gemak, voor jou als ondernemer en voor jouw werknemers. Heb als ondernemer altijd realtime inzicht in jouw projecten, zodat je snel kunt inspelen en bijsturen.

YVI Ruby

Bekijk alle urenregistratie mogelijkheden

Software voor zakelijke dienst vanaf €29,- per maand.

Bekijk prijzen

Urenregistratie

Met YVI Ruby kunnen jouw medewerkers gemakkelijk uren inboeken. Deze geboekte uren dienen nog beoordeeld en gecontroleerd te worden. Er kunnen twee rollen worden gehanteerd. De rol van de administratie: deze is vooral gericht om compleetheid ten opzichte van de contracturen. De rol van de projectleider: de projectleider kijkt meer naar de correctheid van de uren. Denk hierbij aan het aantal uur, het tarief, de omschrijvingen en de onkosten. De uren die je gemaakt hebt worden hierna ook klaargezet voor facturatie.

Voeg onkosten per taak toe

Met de app  voeg je niet alleen gemakkelijk uren in projecten in, maar voeg je ook nog heel gemakkelijk onkosten per taak toe. Ga je met eigen vervoer naar je werk of afspraak? Je kan nu ook per taak verschillende onkosten invoeren, zoals kilometers, treinkaartjes of andere gemaakte kosten. Alles duidelijk en overzichtelijk op een plek. Dat is pas slim ondernemen.

Integratie mogelijkheden met YVI Ruby

Koppel deze urenregistratie software met je favoriete tools. Zo maak je gebruik van het beste van beide werelden. Koppel bijvoorbeeld een projectadministratie systeem met je boekhouding. YVI Ruby is een systeem die net een stap verder gaat. Koppel onder andere samen met Twinfield, Office 365 en Microsoft. Via de app of in de browser, met Ruby voer jij een strakke administratie waar en wanneer jij dat wilt.

Ben je geïnteresseerd in YVI Ruby als urenregistratie software. Neem nu een 30 dagen proefversie.

Probeer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *