CCV Shop webshop software

CCV Shop biedt talloze mogelijkheden om jouw eigen B2C en/of B2B webshop te starten. Nadat je een pakket hebt aangevraagd, ben je direct online en kan je jouw webshop vormgeven en vullen met producten. Je hebt hier geen technische kennis voor nodig. CCV Shop zorgt ervoor dat hun software continu wordt doorontwikkeld en altijd up-to-date is, zodat jij je kunt richten op de verkoop. Lees hieronder meer over alle mogelijkheden van CCV Shop als webshop software.

Bekijk hieronder alle mogelijkheden van CCV Shop

Aanbod in pakket M, L en Enterprise*.

*Eenmalige kosten van €34,95

Bekijk prijzen

Betaalmethoden

De pakketten van CCV Shop bieden diverse betalingsmogelijkheden, dit leidt vaak tot meer verkoop. Geef jouw klanten de gelegenheid om zelf te kunnen bepalen op welke manier zij betalen. In Nederland zijn een aantal betaalmethoden onmisbaar als je online wilt verkopen. Dit zijn onder andere iDEAL, PayPal en betalen met creditcard. Meer dan de helft van alle online aankopen wordt afgerekend met iDEAL, daarom raadt CCV Shop je aan om iDEAL betalingen aan te bieden in jouw webshop. Zo kan jouw klant online betalen via zijn of haar eigen vertrouwde bankomgeving.

Verkopen in het buitenland

Wil jij je producten ook in het buitenland aanbieden? Dan is het noodzakelijk om ook buitenlandse betaalmethoden aan te bieden. De meest gangbare buitenlandse betaalmethode is PayPal. Daarnaast biedt CCV Shop ook andere betaalmethoden aan zoals: Bancontact, SOFORT en Giropay. Je kunt jouw webshop koppelen aan een Payment Service Provider (PSP), dit is een organisatie die in één module verschillende betaalmethoden aanbiedt, zoals iDEAL, Creditcard en PayPal. Door gebruik te maken van een PSP heb je zelf geen omkijken naar de afhandeling van het betaalproces. Afhankelijk van de PSP betaal je wel of geen maandelijkse vaste kosten. Vaak betaal je per transactie. Je kunt zelf kiezen welke PSP het beste bij jouw webshop past.

Lay-out’s van CCV Shop

De vormgeving van jouw webshop kun je vergelijken met de etalage van een fysieke winkel: het moet bezoekers uitnodigen om verder te kijken. Gemakkelijk je eigen webshop vormgeven. CCV Shop biedt jou volop je eigen ontwerp mogelijkheden om het gewenste uiterlijk van jouw webshop te creëren. Pas kleuren, afbeeldingen en lettertypes eenvoudig aan en plaats je eigen logo. Zonder technisch kennis kun je een professioneel design voor jouw webshop maken.

Geschikt voor ieder schermformaat

Steeds meer consumenten gebruiken hun smartphone of tablet om zich te oriënteren of een product te kopen. Het is daarom belangrijk dat je webshop op ieder apparaat goed leesbaar is, responsive design noemen we dit. Wil je totale vrijheid om een op maatwerk template te ontwerpen? Dan is Professionele Ontwikkel Module (ProTOM) de ideale optie. Hiermee ontwerp je op basis van HTML, CSS en beeldmateriaal een eigen thema voor jouw webshop. Heb je zelf niet de tijd of kennis om een professioneel design te maken? Dan is de Premium Service MaatwerkDesign iets voor jou. CCV Shop maakt samen met jou een persoonlijk ontwerp voor een unieke klantbeleving. Je kunt eenvoudig pagina’s aanmaken met tekstuele informatie en afbeeldingen. Maak bijvoorbeeld een pagina met contactinformatie of met algemene voorwaarden. Ook kun je een blog- en een aanmeldpagina voor de nieuwsbrief creëren.

Producten

Laat klanten zien wat je te bieden hebt. De productpagina is vaak de plek waar een bezoeker beslist om tot de aankoop over te gaan. Structuur, goede afbeeldingen en productomschrijvingen zijn hierbij belangrijk. Doordat CCV Shop jou de mogelijkheid biedt om producten op verschillende manieren aantrekkelijk weer te geven, gaan klanten sneller over tot een aankoop. Je kunt in de onderhoudstool van CCV Shop gemakkelijk jouw producten beheren. Met een paar muisklikken, kun je producten toevoegen, wijzigen of verwijderen. Ook kun je artikelnamen en prijzen invoeren.

Online shoppers willen producten graag nauwkeurig bekijken voordat ze daadwerkelijk overgaan tot aankoop. Via drag en drop voeg je eenvoudig meerdere afbeelding aan je product toe. Door producteigenschappen aan een product toe te voegen, laat je jouw klanten in één oogopslag zien welke productvarianten er zijn. Wil je geen omkijk naar de voorraad? Bij elk verkocht artikel wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Wil jij je bezoekers verleiden om een extra aankoop in jouw webshop te doen? Geeft ze een korting of denk aan het aanbieden van een geheugenkaart bij een camera.

Orders

Op het moment dat klanten een aankoop doen in jouw shop, is het van belang dat je deze orders eenvoudig en snel kunt afwikkelen. CCV Shop zorgt ervoor dat alle orders in één duidelijk overzicht staan en dat je deze gemakkelijk kunt beheren. Je kan bepaalde statussen toewijzen aan een order en klanten eenvoudig per e-mail informeren over de statuswijzigingen. Klanten willen hun producten zo snel mogelijk ontvangen, maar natuurlijk ook in goede staat. CCV Shop biedt koppelingen aan met diverse verzendpartijen waaruit je een keuze kunt maken, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast kun je verzendkosten instellen op basis van landen, postcodes en zones.

Persoonlijk account met CCV Shop

Om ervoor te zorgen dat jouw klanten hun ordergegevens en historie altijd kunnen bekijken, kunnen ze een eigen account aanmaken op jouw webshop. Een voordeel is dat klanten bij een herhaalaankoop niet nogmaals alle gegevens hoeven in te vullen. Laat je klanten sparen. Beloon je klanten bij een aankoop door middel van een spaarsysteem. Hiermee verhoog je de klantloyaliteit. Verras je klanten met een kortingscode door middel van een nieuwsbrief of social media post.

Marketing

Zorg voor een maximale online zichtbaarheid. Door meer online zichtbaarheid vergroot je de kans dat klanten jou weten te vinden. CCV Shop helpt je om zo goed mogelijk gevonden te worden in zoekmachines. Ook kun je gratis gebruikmaken van de SEO analyse tool die je helpt met al je SEO activiteiten. Tegenwoordig is iedereen actief op social media. Kies de juiste kanalen uit om jouw doelgroep te bereiken. Via de software van CCV Shop kun je koppelen met Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn en/of Google+. Consumenten lezen graag reviews voordat zij een aankoop doen. Voeg daarom klantenbeoordelingen en review mogelijkheden in jouw shop. Wil jij je onderscheiden van je concurrenten? Schrijf een blog! Profileer jezelf als een expert, ook zoekmachines hechten waarde aan blogs.

Krijg inzicht in jouw bezoekers met CCV Shop

Via Google Analytics kun je allerlei interessante data zien over de bezoekers van jouw webshop. Waar komen je bezoekers vandaan, welke pagina’s bekijken ze en waar haken ze af? Op basis van deze data kun je jouw webshop verder optimaliseren. In de software van CCV Shop is het een fluitje van een cent om Google Analytics aan jouw shop te koppelen.

Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van CCV Shop als webshop software? Probeer het nu gratis!

Start DEMO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *