Lightspeed webshop software

Lightspeed scherm

Lees meer over de webshop software van Lightspeed

Lightspeed is een webshop software aanbieder die alles biedt wat je nodig hebt om online te verkopen. Ze willen ondernemers helpen om efficiënter te werken, data gedreven beslissingen te kunnen nemen en een onvergetelijke ervaring voor hun klanten en gasten te creëren. Lightspeed is een plek voor je voorraad, verkooprapporten, verzendingen, klantgegevens en marketing. Lees hieronder alle uitgebreide mogelijkheden.

Prijzen

Essential: €49 p.m.*

Advanced (populair): €89 p.m.*

Professional: €189 p.m.*

*Prijzen zijn in € en gebaseerd op een prepaid jaarabonnement voor één webwinkel.

Voorraadbeheer en retourmanagement

Met Lightspeed webshop software kun je je voorraad eenvoudig beheren. Bekijk de voorraadstatus van al je producten en stel een minimumvoorraad in. Met Lightspeed verkoop je nooit producten die je niet meer op voorraad hebt. Voeg bij je producten ook foto’s en beschrijvingen toe om klanten meer te informeren over je product. Door productcategorieën aan te maken kunnen bezoekers makkelijk vinden wat zij zoeken. Het verkeerde product binnen gekregen? Eenvoudig retourneren is van belang in deze tijd. Retourneren kost tijd en geld, maak het daarom eenvoudig voor de klant! Door Lightspeed te gebruiken kun je retouren direct in het systeem afhandelen en klopt jouw voorraad altijd.

Een mooi en responsive design binnen Lightspeed

Lightspeed biedt veel professionele designs als thema’s waar geen ervaring voor nodig is. Deze thema’s zijn dusdanig goed ontworpen om bezoekers direct om te zetten in klanten. Binnen Lightspeed kun je kiezen uit meer dan 50 professioneel ontworpen thema’s om je producten te presenteren. Deze thema’s bevatten onder andere een geoptimaliseerde web-navigatie, mobile responsive design, en een eenvoudige template editor. De responsive templates van Lightspeed zorgen ervoor dat de website zich altijd aanpast aan het apparaat waarmee de bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een laptop, een tablet of een smartphone is, de website zal altijd goed zichtbaar zijn. Daarnaast zorgt HTML en CSS ervoor dat de taal en de opmaak op de webshop er verzorgt uit ziet. Bepaal zelf hoe klanten door jouw webshop navigeren, filteren en sorteren. Jij weet wat het best bij jouw merk, assortiment en klanten past.


PROS:

  • Professionele designs, geen ervaring vereist
  • Je persoonlijke marketing expert
  • Eenvoudige verzending
  • Goed voorraadbeheer systeem, meer sales
  • Analyse mogelijkheden
  • Internationaal verkopen
  • Integreer je favoriete apps
  • Ondersteuning
  • Laagste IDEAL-kosten

CONS:

  • Maatwerk loopt via partners

Beheer bestellingen met een klik

Bij een bestelling hoort altijd een verzending. Binnen Lightspeed kun je elke verzending  goed volgen. Elke bestelling kan eenvoudig worden verwerkt en klanten zullen hun aankopen altijd op tijd ontvangen. In handige overzichten heb je altijd een compleet overzicht van de bestellingen met hun bezorgingen. Ook kun je de verkopen verhogen door ervoor te zorgen dat klanten terug blijven komen. Beloon je meest loyale klanten met een extra korting of promotie. Ook kun je eenvoudig een gratis bezorging instellen bij bestellingen boven een bepaald bedrag.

Gepersonaliseerde checkout

Zorg voor uitstekende ervaring bij de checkout en ontdek wat jouw klanten motiveert om nu een bestelling te plaatsen. Krijg meer inzicht wat beter werkt op de website door middel van A/B-testen, hier volg je de resultaten in een overzichtelijk dashboard. Geef je klanten precies wat ze zoeken. Na de aankoop komt de bezorging. Maak gebruik van Lightspeed webshop software optimaliseer je dit proces en houd je altijd oog op je bezorgingen. Bekijk de producten die verzonden moeten worden, bepaal de bezorgkosten en werk samen met bezorgpartners. Een goede verzending vraagt om soepele logistiek.

Zorg dat klanten jouw webshop vinden

Door middel van ingebouwde SEO-tools zal jouw webwinkel hoger scoren in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Je verhaal is je business, creëer daarom je eigen blogs voor een betere vindbaarheid. Zet waardevolle content online om contact te leggen met online shoppers. Om over jouw producten te informeren krijg je meer verkeer naar de webshop. Bereik meer klanten door jouw producten ook op social media en andere platformen te verkopen. Integreer met Facebook, Marktplaats, eBay etc. en begin met het promoten en zelf verkopen van jouw producten op de meest populaire netwerken. Zoekmachines belonen nu de snelheid van websites met hoge rankings in de zoekresultaten. Verhoog jouw traffic en profiteer van korte laadtijden met Lightspeed als webwinkel software.

Meten en weten om te groeien met lightspeed

In een duidelijke grafiek zie je in één oogopslag alles wat je moet weten over jouw financiën. Hierin is een duidelijk overzicht van jouw inkomsten, netto of bruto. Je kan het gemiddelde bedrag van bestellingen bekijken en jouw dagelijkse netto-inkomsten.

Weet precies hoe jouw winkel presteert. Lightspeed geeft jou alle informatie die je nodig hebt om te weten welke pagina’s nog niet converteren. Controleer het aantal unieke bezoekers en bestellingen dat je hebt ontvangen. Je kunt testen welke optie de hoogste conversie oplevert, dit wordt gedaan door middel van A/B-testen. Hier bekijk je het aantal bezoekers dat de betalingspagina bereikt, het afrekenproces voltooit en je verkrijgt inzicht in het bounce-percentage.

Internationaal verkopen met je webshop

Met een webshop kun je communiceren met mensen over de hele wereld. Spreek de talen van je klanten. Met Lightspeed kun je kiezen uit 14 talen, verkoop je producten wereldwijd en geef je altijd de lokale valuta weer. Internationale verzending kan met Lightspeed direct gedaan worden onafhankelijk van de grootte van de verzend partijen. Zo verkoop je jouw producten zonder veel moeite internationaal. Laat de bezorgprijs voor internationale bestellingen automatisch berekenen en stel verzendmethodes en landen in waar je wilt bezorgen. SEO-proof voor alle landen, zo zorg je ervoor dat jouw webshop overal wordt gevonden. Zoekwoorden verschillen per regio. Lightspeed is geoptimaliseerd voor alle zoekmachines, zowel voor Nederland als internationaal. Hierdoor breid je jouw klantenbestand uit.

Ben jij overtuigd geraakt van de mogelijkheden van Lightspeed als webshop software? Neem nu een proefabonnement!

Probeer gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *