ShopFactory webshop software

ShopFactory biedt alle functies die je nodig hebt om zelf een webwinkel te bouwen en onderhouden. Je hebt geen extra hulp nodig om helemaal zelf een fantastische en professionele webwinkel te beginnen. Een software met krachtige functies. Lees hieronder meer over de mogelijkheden.

Lees hieronder meer over de mogelijkheden van ShopFactory

Aanbod in pakketten Pro en Gold.

Bekijk prijzen

Van bezoeker naar klant

ShopFactory is ontwikkeld om je te helpen meer klanten naar je website te trekken. Zet meer bezoekers om naar kopers. De webshop software biedt geweldige nieuwe templates, snellere laadtijd en een verbeterd afrekenproces dat speciaal ontworpen is om je omzet te verhogen.

ShopFactory is ontworpen om je tijd te besparen

Bouw je webwinkel sneller met de tijdbesparende functies die in ShopFactory zitten, zoals: product import, afbeeldingsbeheer, eenvoudig aanpassen van je designs, turbo publiceren en online order management.

Dit zijn slechts enkele van de vele voorbeelden die je helpen om tijd te besparen. Uiteraard zal je webshop ook sneller reageren op je bezoekers waardoor je conversie omhoog zal gaan.

Boost je sales met kortingen

Alle klanten houden van kortingen. Je kan in ShopFactory allerlei soorten korting op een eenvoudige manier aanbieden. Staffelkortingen, op hoeveelheid of prijs, oftewel kwantumkorting. Geef gratis producten weg of stuur klanten een kortingscoupon voor hun volgende aankoop.

Maak van klanten loyale leden

Ledenprogramma’s staan er om bekend dat ze de loyaliteit van klanten verhogen. Met ShopFactory kun je een eigen lidmaatschapsprogramma opzetten om van je bezoekers loyale klanten te maken. Je kunt bijvoorbeeld speciale kortingen aanbieden of gratis verzending.

Google houdt van ShopFactory webwinkels

Een hoge positie behalen in zoekmachines kan een grote impact hebben op je verkoopcijfers. Webwinkels die door deze webshop software zijn gemaakt zijn vanaf de grond opgebouwd om goed te presteren in Google, zodat je de beste resultaten behaalt. Zelfs als je helemaal niets weet van zoekmachine optimalisatie.

Eenvoudig en veilig betalen

Het accepteren van online betalingen is heel eenvoudig. Je hoeft niet te betalen voor extra plug-ins of apps. Je kunt handmatige betalingen accepteren via bijvoorbeeld ‘Rembour’, ‘betalen bij afhalen’ en ‘Bankoverschrijving’.

Of ga je voor real-time betalingen accepteren zoals IDEAL, PayPal, Amazon Payments ect. Er zitten meer dan 50 service providers in de software van ShopFactory.

Ben je geïnteresseerd geraakt in ShopFactory als webshop software? Start nu 30 dagen gratis.

Test gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *