WooCommerce webshop software

WooCommerce is het WordPress webshop systeem voor professionele verkoop en voor eenvoudig beheer. WooCommerce is gratis en steeds populairder aan het worden vanwege de vele mogelijkheden.

Woocommerce

Bekijk meer over de mogelijkheden van WooCommerce

Deze WordPress plug-in is volledig gratis! Bekijk website

Waarom WooCommerce?

WooCommerce is de basis voor elke webshop. De WordPress webshop software WooCommerce is veel waard voor een website. Deze plug-in is een welkome uitbreiding van je website. De plug-in is gebruiksvriendelijk voor nieuwe gebruikers en bijzonder toegankelijk voor ontwikkelaars. Deze plug-in heeft alles wat je nodig hebt om een volledige webshop te bouwen.

Eenvoudig design

WooCommerce is veelzijdig. Het systeem is eenvoudig te beheren. Iedereen kan met een beetje uitleg kan zijn WordPress webshop zelf bijhouden. Een product wijzigen, een afbeelding toevoegen of de voorraad aanpassen is eenvoudig en snel gedaan, daar houden we van!

De WordPress plug-in biedt unieke design mogelijkheden. Je webshop kan volledig in je eigen smaak gemaakt worden. Webwinkels met een uniek design kunnen zich makkelijker onderscheiden en een unieke winkelervaring bieden. Mocht het zelf niet lukken, dan staat er een Dreamlab voor je klaar.

Snelle verkoop

De plug-in is super snel. Dit komt omdat de webshops relatief weinig geheugen vragen, hierdoor hebben ze geen zware servers nodig en vertragen ze de winkel niet. Ze richten je server zo in dat deze geen belemmering is voor een snelle verkoop.

Verzendingen 

Een goede levering is goud waard. Klanten willen op de hoogte blijven van hun verzending met Track & Trace. De zendingen van WooCommerce kunnen worden gekoppeld aan Sendcloud, dit is een aanbieder van onder ander: PostNL, DHL, UPS, SameDayDelivery en DPD. Zo kan je meerdere verzendmogelijkheden bieden met je webshop. Wil je internationaal verzenden? De plug-in biedt de mogelijkheid om pakketten buiten Nederland te versturen. Voor het betalingssysteem heeft deze plug-in de meest gebruikte systemen beschikbaar, dit zijn bijvoorbeeld IDEAL, PayPal en Creditcard.

Ben je geïnteresseerd in WooCommerce als webshop software? Probeer nu 30 dagen gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *