Boekhouden is verleden tijd dankzij de slimme inrichting van de juiste financiële software. AFAS software is de oplossing voor de hele organisatie. Met een softwarepakket automatiseer en optimaliseer je alle administratieve processen in je organisatie. Alle gegevens in een gezamenlijke database. Door jouw bedrijfsprocessen zo makkelijk en efficiënt mogelijk in te richten, is er meer tijd en ruimte om je te focussen op de kernactiviteit van de organisatie.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS software

Aanbod in pakketten voor Small Business en extra mogelijkheden voor CRM, HRM, ect.

Bekijk prijzen

Inzicht via dashboards

Met de BI dashboards krijg je alle belangrijke data uit je financiële software op een overzichtelijke manier. Je maakt van ruwe data begrijpelijke informatie. Door deze informatie inzichtelijk te maken, kun je beter sturen op het resultaat. Je kunt inzoomen op gegevens en filteren op de informatie die je wilt zien.

Beschikbare data die vertoond wordt op het dashboard:

  • Contractbeheer
  • Crediteuren
  • Debiteuren
  • Exploitatie
  • Vaste activa
  • Verkoopomzet

De kijk van AFAS op boekhouden

Payroll-, project- en logistieke administratie worden vastgelegd in een softwarepakket, hierdoor is de boekhouding altijd actueel. De journaalposten worden automatisch gegenereerd vanuit een salaris uitbetaling, verkoopfactuur of inkoopfactuur. Jouw financiële bedrijfsadministratie wordt ook geautomatiseerd in hetzelfde systeem.

Een bijkomend voordeel is dat je altijd inzicht hebt en snel de bijbehorende factuur terug kunt vinden.

AFAS software werkt vanuit branchestandaarden

Zij geloven dat de processen van alle organisaties in een branche in de basis hetzelfde zijn. Waarom zou je voor elk bedrijf het wiel opnieuw uitvinden? Bij AFAS genieten organisaties van een branchestandaard gebaseerd op de ervaringen van 11.000 klanten. Deze software is bijzonder flexibel en dus eenvoudig aan te passen aan allerlei branche specifieke bedrijfssituaties, zonder kostbaar maatwerk!

Ben je geïnteresseerd geraakt in AFAS als boekhoud software? Probeer het nu 30 dagen gratis.

Probeer gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *