Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en complete software voor je financiële administratie? King biedt je alles wat je nodig hebt. Slimme business software om de boekhouding en de bedrijfsprocessen van kleine en grote bedrijven optimaal te ondersteunen. Deze financiële software geeft je altijd een compleet en actueel inzicht in je cijfers en gegevens. Met deze software kan je snel zelf aan de slag.

Bekijk de mogelijkheden van King

Aanbod in pakketten: Factureren, Financieel en Financieel Plus.

Bekijk prijzen

  • Betrouwbare financiële administratie
  • Inzicht in je cijfers
  • Automatische incasso
  • CRM
  • Uitgebreide koppelingsmogelijkheden
  • Btw-aangifte

Onbeperkt aantal administraties

Zonder extra kosten een onbeperkt aantal administraties invoeren? Dat kan! Je kunt eenvoudig een nieuwe administratie aanmaken met deze boekhoud software. De basisgegevens kun je zo overnemen uit een andere administratie. Ben je nieuw als klant? Maak kennis met King en neem gratis deel aan de introductiecursus.

Factureren

Met de facturering van King krijg je een beter inzicht in de cashflow van je bedrijf, werk je sneller, efficiënter en bespaar je kosten. Je kunt je facturen en andere documenten direct mailen. Je hoeft geen boekhouder te zijn om met deze factuursoftware te kunnen werken. Het programma is gebruiksvriendelijk en te begrijpen voor iedere ondernemer. Factureren via King bespaart je tijd en geld.

Koppelingsmogelijkheden

Deze boekhoud software biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van uitwisselen van gegevens. Koppel met andere applicaties. Ook koppelingen met je webshop of branchesoftware is mogelijk. Jij vraagt, zij leveren het!

Persoonlijk contact met King

Jouw betrouwbare partner die groot genoeg is om innovatieve oplossingen te leveren, maar ook klein genoeg om de persoonlijke werkwijze te hanteren. Hier geloven ze in persoonlijk contact en een duurzame relatie.

De consultants van King staan altijd voor je klaar. Zij adviseren je over het automatiseren en optimaliseren van je bedrijfsprocessen, helpen bij de implementatie en bieden uitgebreide support. Persoonlijke, professionele begeleiding zodat je het maximale uit je software haalt.

Ben je geïnteresseerd in King Software als boekhoud software? Probeer het nu 30 dagen gratis.

Probeer gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *