Is boekhouden voor jou lastig en tijdrovend? Met SnelStart houd je tijd over voor ondernemen. Met de slimme, betaalbare software kan je snel factureren en zorgeloos boekhouden. SnelStart maakt moeilijke dingen makkelijk, dat is hun missie. Hierdoor kan je meer tijd besteden aan je eigen onderneming.

Verdiep je in de mogelijkheden van SnelStart

Aanbod in pakketten: inStap, inKaart, inBalans en inZicht.

Bekijk prijzen

Factureren met inStap

Het maken van facturen is in SnelStart inStap gemakkelijk en snel klaar. Binnen 5 minuten heb je een rekening de deur uit! Snel verstuurd betekent meestal ook sneller betaald. Je hoeft minder lang op je geld te wachten. De facturen zijn al zo ingericht dat alle informatie erop staat. Met het inStap pakket hoef jij je geen zorgen te maken over losse bonnetjes en inkoopfacturen. Maak er een foto van, scan ze in of haal ze uit een e-mail en bewaar ze op de juiste plek in je administratie. Vanaf elke locatie heb je inzicht in je administratie. Veilig opgeslagen in de cloud en 24/7 beschikbaar.

Boekhouden met inKaart

Probleemloos je administratie bij houden, bankafschriften inlezen, online factureren en btw-aangifte doen. Je doet het voortaan makkelijk zelf. Met inKaart heb je snel jouw boekhouding op orde en zijn veel handelingen geautomatiseerd. Met de automatische bankkoppeling worden veranderingen rechtstreeks opgehaald bij je bank en in de administratie verwerkt. Je kan met SnelStart betaal- en incasso-opdrachten klaar zetten. InKaart berekent ook automatisch de btw-aangifte voor de Belastingdienst.

Boekhouden met inBalans

Regel je al een deel van de boekhouding, maar wil je meer zelf doen? Debiteurenbeheer, herinneringen en aanmaningen versturen en periodiek factureren. SnelStart biedt jou die mogelijkheden met inBalans. Online factureren, automatisch inlezen van bankafschriften, offertes op maat maken en nog veel meer handige functionaliteiten. Het maken van offertes en prijsafspraken is eenvoudig, net als het doen van btw- en ICP-aangifte. ICP-aangifte doe je wanneer je producten of diensten in de EU levert. Vanuit het pakket wordt jouw aangifte direct naar de Belastingdienst verstuurd. InBalans is ook geschikt voor stichtingen en verenigingen, hiermee kan je abonnementen en lidmaatschappen factureren.

Boekhouden met inZicht

Wil je graag zo veel mogelijke zelf doen in je administratie? Wil je altijd beschikken over een uitgebreid overzicht. SnelStart inZicht is ontwikkeld voor ondernemers die grip willen hebben op hun bedrijf. Met inZicht kan je verzamelfacturen maken en versturen, je orders goed beheren, automatisch bankafschriften inlezen, transitorisch boeken, werken met kostenplaatsen en standaardboekingen toevoegen. In dit pakket is veel geautomatiseerd. Je kan je accountant of boekhouder online toegang geven, zodat diegene in overleg direct kan bijsturen waar nodig is. Op elk moment beschik je over uitgebreide financiële rapportages, zodat je omzetten van verschillende perioden kunt vergelijken. Stuur ook herinneringen of aanmaningen naar mensen die jou nog geld verschuldigd zijn.

Ben je geïnteresseerd geraakt in SnelStart als boekhoud software? Probeer het nu 30 dagen gratis.

Probeer gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *