Digitaal Kantoor urenregistratie software

Digitaal Kantoor is de totale oplossing voor jouw urenregistratie. Deze software is gemaakt voor accountants tot aan ZZPers. De gegevens zijn veilig in jouw private cloud. Zo heb je altijd alles bij de hand. Deze software biedt veel verschillende mogelijkheden aan.

Digitaal kantoor urenregistratie scherm

Ontdek de verschillende mogelijkheden

Digitaal Kantoor biedt verschillende prijzen op maat aan. Vraag een online demo aan.

Bekijk prijzen

Online projectmanagement

Alle projecten binnen jouw organisatie brengen veel verschillende soorten informatie met zich mee. Het is efficiënt en slim om alle informatie over iedere medewerker die bij een project betrokken is, beschikbaar te hebben. Digitaal Kantoor biedt jou een softwarepakket dat dit mogelijk maakt. Je bent 24/7 instaat om online de door jou gewenste informatie helder en duidelijk naar boven te halen. Zodat je tijdig kan bijsturen.

Online urenregistratie

De online urenregistratie is voor een onderneming cruciaal. De een schrijft zijn uren per dag, de ander aan het eind van de week. In simpele schermen kan je snel jouw gewerkte uren invullen. Ook voor projecten waar je aan meewerkt kunnen de uren verwerkt worden. De geschreven uren worden verwerkt in diverse online overzichten. Zo kan je in een oogopslag zien hoeveel uur jouw personeel gemaakt heeft en welke uren nog open staan ter facturatie.

Online planning

Digitaal Kantoor onderscheidt capaciteitsplanning en projectplanning. De projectplanning toont de voortgang van een project. Ook heeft deze planning een koppeling met de bedrijfsagenda, zodat belangrijke projectinformatie altijd in beeld is. De capaciteitsplanning toont de bezetting van het personeel. In heldere overzichten krijg je altijd te zien wie tijd beschikbaar heeft om werkzaamheden uit te voeren.

Online offertes maken met Digitaal Kantoor

Met deze urenregistratie software kan je snel en eenvoudig een berekening maken voor een potentiële kant. Deze berekening kan je met een druk op de knop verwerken tot een document. Na de controle kan dit document als offerte naar de klant verstuurd worden, hierna kan dit document als PDF-bestand naar de klant gemaild worden.

Ben jij geïnteresseerd geraakt in Digitaal Kantoor als urenregistratie software? Probeer nu een maand gratis.

Probeer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *