e-boekhouden prijzen

Het kiezen van het juiste boekhoudprogramma is essentieel voor het succes van uw onderneming. In dit blogartikel bespreken we de e-boekhouden prijzen en de bijbehorende pakketten die u kunt overwegen voor uw bedrijf.

Met dit overzicht krijgt u inzicht in de kosten, functies en voordelen van e-boekhouden.nl, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Wat Is E-boekhouden en waarom is het belangrijk voor uw Bedrijf?

Met e-boekhouden kunt u uw administratie digitaal bijhouden en heeft u altijd real-time inzicht in uw financiële situatie, wat het een essentiële tool maakt voor het succes van uw bedrijf.

Voordelen van E-boekhouden

E-boekhouden biedt tal van voordelen, waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven die hun boekhouding efficiënter en overzichtelijker willen maken. Hieronder vindt u enkele belangrijke voordelen:

1. Gebruiksvriendelijkheid: E-boekhouden.nl staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, waardoor het zelfs voor mensen zonder boekhoudkundige achtergrond eenvoudig te gebruiken is.

2. Tijdsbesparing: Dankzij functies zoals automatische koppelingen met bankrekeningen en btw-aangifte, kan e-boekhouden veel tijdrovende administratieve taken automatiseren.

3. Gratis proefperiode: Nieuwe gebruikers krijgen de eerste 15 maanden gratis toegang tot alle functionaliteiten van e-Boekhouden.nl, zodat zij zonder risico kunnen bepalen of dit boekhoudprogramma aan hun wensen voldoet.

4. Flexibiliteit: Het e-boekhouden platform biedt verschillende abonnementen en modules aan, waaronder gratis abonnementen voor startende ondernemers en betaalde abonnementen met extra functionaliteiten voor gevestigde ondernemers.

5. Mobiele app: De e-Boekhouden mobiele app is beschikbaar op zowel iOS als Android apparaten, waardoor u altijd en overal toegang heeft tot uw boekhouding.

6. Integraties: E-boekhouden werkt naadloos samen met diverse andere software-oplossingen, zoals CRM-systemen, webshops en urenregistratie-software.

7. Veiligheid: E-Boekhouden.nl maakt gebruik van veilige SSL-verbindingen en voert regelmatig back-ups uit, zodat uw gegevens altijd beveiligd en up-to-date zijn.

8. Klantenservice: Het bedrijf staat bekend om zijn goede klantenservice, met onder andere gratis telefonische ondersteuning en een uitgebreide online kennisbank.

9. Directe koppeling: Met e-boekhouden kunt u banktransacties direct aan uw boekhouding koppelen, waardoor u snel inzicht krijgt in de financiële situatie van uw bedrijf.

10. Scan & Herken functionaliteit: Met deze functie kunt u facturen eenvoudig digitaliseren en automatisch verwerken in het boekhoudprogramma.

Mogelijke Kostenbesparingen

Een van de grootste voordelen van e-boekhouden is de mogelijkheid om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren voor uw bedrijf. Door het gebruik van een online boekhoudprogramma zoals e-Boekhouden.nl, kunt u efficiënter werken en tijd besparen die u anders zou besteden aan handmatige administratieve taken.

Dit stelt u in staat om zich te concentreren op uw kernactiviteiten en de groei van uw onderneming.

Bovendien biedt e-Boekhouden.nl een gratis boekhoudprogramma aan voor de eerste 15 maanden, wat vooral gunstig is voor startende ondernemers en kleinere bedrijven met beperkte budgetten.

Daarnaast zijn er betaalde abonnementen beschikbaar die nog meer functionaliteiten en mogelijkheden bieden, maar over het algemeen zijn de prijzen van e-Boekhouden concurrerend in vergelijking met andere boekhoudpakketten op de markt.

Efficiëntieverbetering van uw Administratie

Een van de voornaamste voordelen van e-boekhouden is de efficiëntieverbetering die het oplevert voor uw bedrijfsadministratie. Het online boekhoudprogramma stelt u in staat om uw administratie op een gestroomlijnde en geautomatiseerde manier uit te voeren, waardoor tijdrovende handmatige processen tot het verleden behoren.

U kunt bijvoorbeeld automatisch facturen laten verwerken en door de vele koppelingen met Nederlandse banken worden banktransacties direct ingeladen in het programma.

Daarnaast zorgt e-boekhouden voor een overzichtelijk digitaal archief waarin al uw inkomende facturen, bonnetjes en documenten netjes georganiseerd worden opgeslagen. Dit maakt het makkelijker om zaken terug te vinden en bespaart u ook fysieke opslagruimte.

Bovendien wordt bijhouden van de btw-aangifte een fluitje van een cent, aangezien het programma automatisch alle benodigde gegevens berekent en bijhoudt.

Prijzen en Pakketten Van E-boekhouden

In dit gedeelte van de blog gaan we dieper in op de verschillende prijsmodellen van e-boekhouden.nl, en geven we een overzicht van de functies en mogelijkheden van elk pakket om te helpen bij het kiezen van het juiste pakket voor jouw bedrijf.

e-boekhouden prijzen

Het kiezen van het juiste boekhoudprogramma is essentieel voor het…

Overzicht van verschillende Prijsmodellen

In dit gedeelte bespreken we de verschillende prijsmodellen die e-Boekhouden.nl voor zijn klanten aanbiedt. Het is belangrijk om te weten dat er zowel gratis als betaalde pakketten beschikbaar zijn, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf.

PakketMaandelijks tariefOmschrijving
Gratis boekhoudprogramma€0 (eerste 15 maanden)Geschikt voor eenmanszaken. Inclusief basisfunctionaliteiten zoals factureren, BTW-aangifte en bijhouden van debiteuren en crediteuren.
Betaald boekhoudpakketVanaf €7,50 per maandMeer geavanceerde functies beschikbaar, afhankelijk van het gekozen pakket. Inclusief automatisch betalingen verwerken en koppelingen met andere software zoals HostFact en Keeping.
FacturatiepakketVanaf €5 per maandAls je alleen facturatie nodig hebt. Inclusief het maken en versturen van facturen en het bijhouden van debiteuren.

Let op dat de prijzen afhankelijk kunnen zijn van het uurtarief en het aantal gekoppelde bankrekeningen. Het is belangrijk om verschillende pakketten en prijzen te vergelijken om het juiste pakket voor uw bedrijf te kiezen. Raadpleeg de handleiding van e-Boekhouden.nl voor meer informatie over de beschikbare functies en mogelijkheden per pakket.

Functies en mogelijkheden Per Pakket

Als je op zoek bent naar een e-boekhouden pakket, is het belangrijk om te weten welke functies en mogelijkheden bij elk pakket horen. Hieronder hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet:

1. Gratis boekhouden: dit pakket biedt de mogelijkheid om tot 15 maanden gratis boekhouding te voeren voor starters. Dit pakket bevat beperkte functionaliteiten.

2. Boekhouden: dit pakket biedt de complete functionaliteit van e-boekhouden.nl, waaronder onbeperkt aantal boekingen en facturen, inkomende facturen en BTW-aangifte.

3. Factureren: dit pakket is gericht op het maken van offertes en facturen, met extra modules zoals product- en voorraadbeheer.

4. Combi: dit pakket combineert de functies van het boekhoudpakket met die van het facturatiepakket, inclusief diverse koppelingen met banken.

Verder biedt e-boekhouden.nl extra functies aan per pakket, zoals herkenning van facturen via scan&herken of inzicht in openstaande posten via Relatiebeheer. Let er wel op dat sommige functies alleen beschikbaar zijn in betaalde abonnementen en niet in het gratis boekhoudpakket.

Als je wilt overstappen van een ander programma naar e-boekhouden.nl, controleer dan eerst of er een directe koppeling mogelijk is tussen deze programma’s voordat je jouw eigen gegevens handmatig moet overzetten.

Onthoud dat het kiezen van het juiste abonnement afhangt van wat jouw bedrijf nodig heeft. Kies niet te snel voor een duur pakket met extra functies als je deze functies niet zult gebruiken.

Hoe kies je het juiste Pakket voor jouw Bedrijf?

Het kiezen van het juiste e-boekhouden pakket voor jouw bedrijf kan lastig zijn. Hier zijn enkele tips om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen:

1. Kijk naar de grootte van jouw bedrijf en de complexiteit van jouw boekhouding. Voor kleine ondernemingen is het gratis pakket misschien al voldoende, terwijl grotere bedrijven misschien meer baat hebben bij de betaalde abonnementen.

2. Bekijk de functies die bij elk pakket horen. Zorg ervoor dat alle functies waarvan je denkt dat ze belangrijk zijn voor jouw bedrijf, inbegrepen zijn. Bijvoorbeeld: als je veel facturen moet versturen, heb je een pakket nodig dat facturering ondersteunt.

3. Vergelijk de prijzen en kijk naar eventuele verborgen kosten zoals aparte kosten voor het gebruik van extra modules of persoonlijk advies.

4. Overweeg de opzegtermijn voordat je een contract tekent, zodat je niet vastzit aan een abonnement waarvan je later spijt krijgt.

5. Vraag andere ondernemers naar hun ervaringen met verschillende e-boekhouden aanbieders en lees reviews op websites zoals Trustpilot.

Door deze tips te volgen, kan je ervoor zorgen dat het e-boekhouden pakket dat je kiest, past bij jouw bedrijfsbehoeften en budget. Houd rekening met feiten zoals onbeperkt aantal boekingen en gratis extra gebruikers om het meeste uit het gekozen pakket te halen.

Kenmerken van E-boekhouden en de E-Boekhouden App

De e-Boekhouden app is een handige toevoeging op het online boekhoudprogramma. Met de app heb je altijd en overal inzicht in je administratie en kun je facturen opstellen en versturen.

Daarnaast kun je met de app ook bonnetjes scannen en automatisch laten verwerken in je boekhouding. Het online boekhoudprogramma van e-Boekhouden biedt daarnaast nog meer handige functionaliteiten, zoals de mogelijkheid om facturen automatisch op betaald te zetten en de koppeling met verschillende banken voor het direct importeren van banktransacties.

Bovendien biedt e-Boekhouden.nl gratis software aan voor de eerste 15 maanden, wat het programma extra aantrekkelijk maakt voor startende ondernemers.

Tips voor het vinden van de beste E-boekhouden Prijzen

Ontdek hoe je kosten kunt besparen en efficiënter kunt werken met de juiste e-boekhouden pakketten en prijzen! Lees verder voor handige tips en tricks.

Vergelijken van verschillende aanbieders en Prijzen

Als je op zoek bent naar een e-boekhouden pakket voor jouw bedrijf, is het belangrijk om verschillende aanbieders en prijzen met elkaar te vergelijken. Hieronder volgen enkele tips:

1. Kijk naar de functies en mogelijkheden die worden aangeboden door verschillende aanbieders en maak vervolgens een lijst van de functies die jij nodig hebt voor jouw bedrijf.

2. Kijk goed naar de prijsmodellen die worden aangeboden. Sommige e-boekhouden aanbieders vragen bijvoorbeeld extra geld voor het gebruik van bepaalde modules.

3. Let op eventuele verborgen kosten zoals administratiekosten of kosten voor klantenservice.

4. Onderhandel over de prijs als je denkt dat dit nodig is. Zo kun je bijvoorbeeld vragen om korting als je een langdurige samenwerking aangaat.

5. Let op de opzegtermijn van het abonnement voordat je een contract tekent.

Enkele aanbieders om in gedachten te houden zijn e-Boekhouden.nl, Exact Online en Acumulus. Verder biedt e-Boekhouden.nl bijvoorbeeld gratis software aan voor 15 maanden eenmanszaken en zijn er betaalde pakketten beschikbaar met verschillende functionaliteiten zoals facturatie, btw-aangifte, bankkoppelingen en meer. Het selecteren van het juiste boekhoudpakket hangt af van factoren zoals het aantal bankrekeningen dat je hebt, hoeveel uur je werkt en welke functies je nodig hebt voor jouw bedrijf. Onthoud dat het belangrijk is om een betrouwbare partner te vinden voor jouw bedrijfsadministratie.

Letten op verborgen Kosten

Bij het kiezen van een e-boekhouden pakket is het belangrijk om goed op de verborgen kosten te letten. Sommige aanbieders bieden namelijk een laag maandelijks tarief, maar rekenen extra kosten voor bijvoorbeeld het gebruik van een mobiele app of het aantal boekingen.

Let daarom goed op welke functies inclusief zijn in het pakket en of er sprake is van bijkomende kosten.

Bij e-Boekhouden.nl zijn er geen verborgen kosten en zijn alle functies inbegrepen in het gekozen pakket. Het pakket is maandelijks opzegbaar, waardoor je flexibel blijft en niet vastzit aan lange contracten met extra kosten.

Onderhandelen over Prijzen

Als ondernemer wil je natuurlijk altijd de beste deal voor het e-boekhoudpakket dat je kiest. Gelukkig is er vaak ruimte om te onderhandelen over de prijs bij e-boekhouden.nl en andere aanbieders.

Een goed beginpunt is om te kijken of er verschillende abonnementen zijn die passen bij jouw bedrijfsbehoeften. Zo kun je voorkomen dat je betaalt voor functies die je niet nodig hebt.

Vervolgens kun je met de aanbieder bespreken welke prijs voor jou haalbaar is.

Het is belangrijk om ook te letten op verborgen kosten, zoals extra kosten voor het gebruik van bepaalde functies of de verplichte afname van aanvullende diensten. Wees hier transparant over en bespreek deze zaken bij het onderhandelen over de prijs.

e-boekhouden prijzen

Het kiezen van het juiste boekhoudprogramma is essentieel voor het…

Vragen naar eventuele kortingen voor Langdurige Samenwerking

Als je op zoek bent naar de beste e-boekhouden prijzen voor jouw bedrijf, kan het lonen om te vragen naar eventuele kortingen voor langdurige samenwerking. Veel aanbieders bieden namelijk speciale tarieven aan voor klanten die langere tijd bij hen blijven.

Dit kan variëren van een vast percentage korting per maand tot gratis extra functionaliteiten.

Een voorbeeld hiervan is e-Boekhouden.nl, waar klanten die langer dan 2 jaar gebruik maken van hun diensten een korting krijgen op hun abonnement. Ook biedt het bedrijf gratis extra gebruikers aan bij een langdurig abonnement.

Belang van opzegtermijn

Het opzeggen van een boekhoudprogramma is misschien wel het laatste waar je aan denkt wanneer je net begint met e-Boekhouden.nl. Maar het is belangrijk om te weten wat de opzegtermijn is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bij e-Boekhouden.nl kun je maandelijks opzeggen, zonder dat je ergens aan vastzit. Dit is handig als je bijvoorbeeld tijdelijk stopt met je bedrijf, of als je wilt overstappen naar een ander boekhoudprogramma.

Het is ook verstandig om goed te kijken naar de voorwaarden van het boekhoudprogramma voordat je het programma afsluit. Zo voorkom je vervelende verrassingen achteraf en kun je eventuele extra kosten vermijden.

Kortom, het is belangrijk om te weten wat de opzegtermijn van een boekhoudprogramma is en welke voorwaarden er gelden voordat je het programma afsluit.

Conclusie en aanbevelingen

Lees verder om te ontdekken hoe je de beste prijs-kwaliteitverhouding kunt vinden bij het kiezen van een e-boekhouden pakket voor jouw bedrijf.

Het belang van de juiste prijs-kwaliteitverhouding

Wanneer je op zoek bent naar een goed boekhoudprogramma, dan is het belangrijk dat je kijkt naar de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Dit betekent dat je niet alleen moet kijken naar de kosten van het programma, maar ook naar wat het allemaal te bieden heeft.

E-Boekhouden.nl biedt bijvoorbeeld een gratis boekhoudprogramma aan voor de eerste 15 maanden, maar het is belangrijk om te kijken of dit voldoende is voor jouw bedrijf en of je later wilt upgraden naar een betaald pakket met meer functionaliteiten.

Daarnaast is het ook belangrijk om te letten op verborgen kosten en eventuele kortingen voor langdurige samenwerking.

Aanbevolen Pakketten en Aanbieders

Als het gaat om het vinden van de beste e-boekhouden prijzen, zijn er veel aanbieders en pakketten om uit te kiezen. Hier zijn enkele van de aanbevolen pakketten en aanbieders:

1. e-Boekhouden.nl: Dit is een populaire keuze voor kleine bedrijven. Het gratis basispakket biedt allround functionaliteiten die startende ondernemers nodig hebben, maar u kunt ook upgraden naar betaalde abonnementen voor extra functies.

2. MoneyMonk: Dit is een ander online boekhoudprogramma dat zich richt op kleine ondernemingen. Het biedt onder andere mogelijkheden tot urenregistratie, facturatie en offertes.

3. Exact Online: Deze software heeft veel verschillende modules en is daarom geschikt voor zowel kleinere als grotere ondernemingen. Functies zoals projectadministratie, relatiebeheer en voorraadadministratie zijn bijvoorbeeld beschikbaar.

4. Acumulus: Acumulus zou je kunnen overwegen als je een ZZP’er bent of een klein bedrijf hebt met beperkte administratietaken.

Het vinden van de juiste e-boekhoudpartner kan helpen bij het besparen van kosten door efficiënte administratieprocessen te implementeren in uw bedrijf. Bovendien kan het gebruik van boekhoudsoftware betere zichtbaarheid geven in uw financiën en gemakkelijker samenwerken met een accountant of boekhouder mogelijk maken.

Het Belang Van Een Goede Samenwerking Met Een Betrouwbare Partner Voor Uw Bedrijfsadministratie.

Een goede samenwerking met een betrouwbare partner voor uw bedrijfsadministratie is van groot belang. Uw administratie is immers de ruggengraat van uw bedrijf en het is belangrijk om deze op orde te hebben.

Een betrouwbare partner kan u helpen bij het opzetten van een efficiënte administratie, het bijhouden van uw boekhouding en het tijdig indienen van uw belastingaangifte.

Bij het kiezen van een partner is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en expertise van de partij in kwestie. E-Boekhouden.nl heeft bijvoorbeeld meer dan 15 jaar ervaring in de branche.

Daarnaast is het belangrijk dat u een partner kiest die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Toekomst Van E-boekhouden en Nieuwe Ontwikkelingen

De toekomst van e-boekhouden ziet er veelbelovend uit, vooral met de opkomst van nieuwe technologieën en de groeiende vraag naar digitale oplossingen voor bedrijfsprocessen.

E-Boekhouden.nl blijft zich ontwikkelen om aan de toenemende vraag te voldoen en om klanten nog beter van dienst te zijn.

Daarnaast heeft e-Boekhouden.nl integraties met andere software en platforms verbeterd om een naadloze ervaring te bieden. Een goed voorbeeld hiervan is de koppeling met HostFact, waarbij debiteuren, facturen, crediteuren en inkoopfacturen direct geëxporteerd kunnen worden naar e-Boekhouden.nl.

Ook op het gebied van automatisering is e-Boekhouden.nl bezig met nieuwe ontwikkelingen. Zo biedt het programma al de mogelijkheid om facturen automatisch op betaald te zetten en werkt het aan verdere automatisering van boekhoudprocessen.

e-boekhouden prijzen

Het kiezen van het juiste boekhoudprogramma is essentieel voor het…

Veelgestelde vragen:

Wat zijn de prijzen van e-boekhouden?

De prijzen voor e-boekhouden variëren afhankelijk van het pakket en de functies die u kiest. U kunt kiezen tussen verschillende abonnementen die variëren in prijs, afhankelijk van de grootte van uw bedrijf en uw specifieke boekhoudbehoeften.

Wat zijn de voordelen van e-boekhouden?

Met e-boekhouden hebt u op elk moment toegang tot uw financiën en kunt u deze in realtime bijwerken. Dit betekent dat u gemakkelijker rapporten kunt genereren en snel kunt reageren op veranderingen in uw bedrijf. E-boekhouden bespaart ook tijd en geld, omdat het minder administratieve taken vereist dan handmatige boekhouding.

Biedt e-boekhouden training of ondersteuning aan?

Ja, de meeste e-boekhoudsystemen bieden training of ondersteuning aan om u te helpen bij het gebruik van hun software. Dit kan variëren van online tutorials tot persoonlijke ondersteuning via telefoon, chat of e-mail.

Kan ik overschakelen naar een ander e-boekhoudsysteem als ik niet tevreden ben?

Ja, de meeste e-boekhoudsystemen bieden de mogelijkheid om over te stappen naar een ander systeem als u niet tevreden bent met uw huidige provider. Let echter wel op eventuele overdrachtskosten of verlies van gegevens tijdens de overstap en zorg ervoor dat u goed geïnformeerd bent voordat u overstapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *